دخترم فقط دوسالشع حس میکنم بهش ظلم میشه خدایاا چیکار کنن تواین شرایط بد مالی بچه میخاستم چیکار؟؟؟؟
به امید معجزه...❤️🌱 من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس.. بطلب آقا..🧡 یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺
هرکاری کردم الان دیگه راضیم به رضای خودش چون تو راه بچه داشتم میمردم واقعا معجزه شد هم تخمدانمو در ن ...
انشالله بزودی دامنت سبز میشه.منم خیلی راه ها رفتم به هر دری زدم الان ۶ساله شب و روزم تو مطب دکترا گذشته هر چی صلاحمونه من که دیگه سپردم به خدا فقط با معجزه میتونم طبیعی مامان بشم
انشالله بزودی دامنت سبز میشه.منم خیلی راه ها رفتم به هر دری زدم الان ۶ساله شب و روزم تو مطب دکترا گذ ...
مث من عمرم تو مطب ها گذشت اولش همسرم مشکل داشت دوبار عمل کرد کلی دارو و بیا و برو اون خوب شد الان خودم ،همه ی پول و پس اندازمون رف کلی سختی کشیدم الان دیگه خدا هروقت خاست میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!