2777
2789
عنوان

تست زدم باردار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 33 پست
هرکاری کردم الان دیگه راضیم به رضای خودش چون تو راه بچه داشتم میمردم واقعا معجزه شد هم تخمدانمو در ن ...

انشالله بزودی دامنت سبز میشه.منم خیلی راه ها رفتم به هر دری زدم الان ۶ساله شب و روزم تو مطب دکترا گذشته هر چی صلاحمونه من که دیگه سپردم به خدا فقط با معجزه میتونم طبیعی مامان بشم

انشالله بزودی دامنت سبز میشه.منم خیلی راه ها رفتم به هر دری زدم الان ۶ساله شب و روزم تو مطب دکترا گذ ...

مث من عمرم تو مطب ها گذشت اولش همسرم مشکل داشت دوبار عمل کرد کلی دارو و بیا و برو اون خوب شد الان خودم ،همه ی پول و پس اندازمون رف کلی سختی کشیدم الان دیگه خدا هروقت خاست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.