2777
2789
عنوان

تست زدم باردار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 33 پست
نمیخوامش و نمیدونم چجوری سقطش کنم

نه گناه داره اینکارو نکن با هم بزرگ میشن راحت میشی

من بچم دوسالش بود حامله شدم اینقدر تو سر زدم و گریه کردم فرداش خونریزی کردم و سقط شد

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه با قرص ال دی چطور میشه باردار شد؟شاید یادت رفته یه روز نخوردی ،به هر حال مبارکت باشه

واقعا شرایطش رو ندارم

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺
نمیخوامش و نمیدونم چجوری سقطش کنم

نه عزیزم سقط نکن بچه های من یک سال وشش ماه فاصله دارن خداروشکرالان دومی شش ساله است سختی همیشه هست دعاکن آرامش داشته باشی ازسختی نمیشه فرارکرداینجوری نباشه یه مدل دیگه میاد

همچنین عزیزم تنبلی با اصلاح سبک درست میشه نگران نباش

هرکاری کردم الان دیگه راضیم به رضای خودش چون تو راه بچه داشتم میمردم واقعا معجزه شد هم تخمدانمو در نیوردن هم شانس اوردم خودم زنده موندم