دخترم فقط دوسالشع حس میکنم بهش ظلم میشه خدایاا چیکار کنن تواین شرایط بد مالی بچه میخاستم چیکار؟؟؟؟
به امید معجزه...❤️🌱 من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس.. بطلب آقا..🧡 یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺
نه گناه داره اینکارو نکن با هم بزرگ میشن راحت میشی
من بچم دوسالش بود حامله شدم اینقدر تو سر زدم و گریه کردم فرداش خونریزی کردم و سقط شد
در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه با قرص ال دی چطور میشه باردار شد؟شاید یادت رفته یه روز نخوردی ،به هر حال مبارکت باشه
واقعا شرایطش رو ندارم
به امید معجزه...❤️🌱 من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس.. بطلب آقا..🧡 یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺
نه عزیزم سقط نکن بچه های من یک سال وشش ماه فاصله دارن خداروشکرالان دومی شش ساله است سختی همیشه هست دعاکن آرامش داشته باشی ازسختی نمیشه فرارکرداینجوری نباشه یه مدل دیگه میاد