2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه بچه روزی خودشو میاره

3716 بازدید | 175 پست

دخترم ده سالشه .

میگه دیرشده دیگه .

میگم مادرجان بچه بزرگ کردن تو این دوره زمونه هم خیلی سخت شده .میگه شما بیارید خدا کمک می‌کنه بچه روزی خودشو میاره .

تصمیم خیلی سختیه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینا با همین منطق ۱۲ تا بچه میاوردن همشونو با یه دست لباس بزرگ میکردن😑

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بگو گذشت اون دوران.الان تو روزی خودمون موندیم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

خدا اگه روزی رسون بود این همه بچه کار این همه کارتن خواب و این همه گشنه وجود نداشت.به این عقاید توجه نکن اگه روزی در حد سیری شکم باشه اره ولی بچه تو این شرایط باید بیشتر از شکم تامین شه

بگو اره با کارت پول بدنیا میاد هزینه پوشک و .... خودش میده 

تازه کیت غربالگری هم ممنوع شده اصلا ریسک نکن و گول حرفاشون نخور مگر واقعااااا از نظر مالی اوکی باشید 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

سلام

خب بله اینو که خدا تضمین کرده درست

اما نمیدونم حالا مشورت میخوای یا چی؟ 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
امادگی روحی میخواد،بچه های الان فرق دارن

من افسردگی گرفته بودم برای همین دیگه نیاوردم الان خدارو شکر اوکی شدم ولی خب با شرایط جامعه و شرایط اقتصادی نمیدونم چه کاری درسته