2777
2789
عنوان

چند روز نینیسایت نبودم الان ک اومدم با دیدن تاپیکا شاخ دراوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست
یکی دیگه که کلا میگفت بابام بم کارت داده با خداتومن پول هرچی میخام میگیرم

خدا به همه بده 

هیچ کس بی پول نباشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

ولی من ندیدم در عوض تا دلت بخواد  دیدم که لنگ صد تومن پولن که شوهرشون نمیده

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی دیگه که کلا میگفت بابام بم کارت داده با خداتومن پول هرچی میخام میگیرم

اون تاپیکه همه پست ها فان بودن😂😂😂😂

استارترش گفته بود بابام ۳ونیم بهم میده کافیه؟ باباشم داشت پیامارو میخوند.همه الکی اینجوری نوشتن که باباعه بیشتر پول بده

ولی جنبه فان داشت واقعا متوجه نشدی شوخیه؟

خدایا شکرت

دقیقا همینجوریه من چن ساله نینی سایتو خاموش میخوندم چن ماهیه پیج زدم تو خیالم گفتم برم از دوستای نینی سایتی کمک بگیرم بلکه پیجمو حمایت کنند یه خانوم از جنس خودشون ی پله بره بالاتر....چن تا تاپیک زدم حمایت که سهله ی کامنتم هیچ کس نزاشت 

حالا اگ میومدم میگفتم فلان پیج کلاهبرداری کرده همه میشدن کاراگاه تا برن پیج طرف ......

اون تاپیکه همه پست ها فان بودن😂😂😂😂 استارترش گفته بود بابام ۳ونیم بهم میده کافیه؟ باباشم داشت پی ...

تاپیکی که من خوندم استارترش میگفت از بابام هیچی نمیگیرم شما یکی دیگه رو خوندی

بابا اکثرا دارن دروغ میگن اینجا همه میلیاردرن حقوقشون بالای ۸۰، ۹۰ تومنه باز میگن کمه ما وضعمون معمو ...

نه اینجورم نیست

اتفاقا اینجا همه جور ادمی من دیدم هم پولداره خفن هم فقیر

من که به ۹۹ درصدشون اعتماد دارم فک میکنم واقعیتشونو میگن.اینجا همه غریبه ان کی کیو میشناسه بخای دروغ بگی؟

اون یک درصدم مشکل روانی دارن و برای عقده گشاییه که دروغ میگن چون اینجا اصن لازم به دروغ نیست

خدایا شکرت

چیبگم خداشانس بده    

اره واقعا

ماشین زیر پاش با دخترش عشقو حال میکنن داداشمم از اونور کار میکنه برا اینا پول میفرسته.

دوستش کارخونه دارن بااونا رقابت میکنه تمام لباسا کتونی ها مارک

داداشمم الان باید میلیاردر میبود ولی خیلی معمولی ان

خدایا شکرت