2777
2789

صاحبخونه پول پیشو ۱۰۰ میلیون گذاشت روش کرایه هم همینطور برادر شوهرم خونه خریده بود گفت مال خودتون حالا که فعلا شرایط ۱۰۰ میلیون ندارین ولی هر جور دوست داشتینم داخل ساختمون یا بیرونشو درست کنین یا بازسازی 

با امروز سه روزه که شوهرم گرفتار خونه شده آخر شب میاد از اینطرف زودم میره چون دوشغلس

هنوز هیچی بهش نگفتم که کار داریم خودمون چرا اونکه صاحبخونس هیچکاری نمیکنه بنظرتون حق دارم ناراحت شم و بگم نمیخام اصلا ؟

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

خوب اگر شرایط دارید بمونید همون خونه شوهرتون هم کار نکنه برای خونه ای که میخواید برید الان ما خونه گرفتیم چند روزه درگیریم یک روز پکیج یک روز کولرگازی آیفون تمیز کاری کاغذ دیواری حفاظ بالکن صاحب خونه کاری نداره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم وقتی برادر شوهرت میگه بیا بشین خونه ما ا شکال نداره ۱۰۰ میلیونم بزار بانک سال دیگه وام روش بگی ...

آخه من همش فک میکنم اوکی صاحبخونه

نباید خودش بدونه رنگ میخاد تعویض کابینت میخاد اسپلیتش کار داره ! همه رو شوهرم داره انجام میده 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
خوب اگر شرایط دارید بمونید همون خونه شوهرتون هم کار نکنه برای خونه ای که میخواید برید الان ما خونه گ ...

بنظرت یعنی صبر کنم و چیزی نگم؟

بخدا خودمونم کار داریم خونه خرید میخاد با بچه کوچیک سخته واقعا

آخه من همش فک میکنم اوکی صاحبخونه نباید خودش بدونه رنگ میخاد تعویض کابینت میخاد اسپلیتش کار داره ! ...

کارش اشتباس اونم برو خونه برادر شوهرت در قبال کاری که شوهرت داره میکنه باید یه هزینه هم کم کنه یا بهش بگه اینقدر هزینه ش میشه اگه بریزن بکارتم براتون انجام میدم درصورتی‌که شما اجاره نمیدین  ولی اگه اجاره میدین از اجاره کم کنه بده .

بنظرت یعنی صبر کنم و چیزی نگم؟ بخدا خودمونم کار داریم خونه خرید میخاد با بچه کوچیک سخته واقعا

بله صبر کن واقعا لطف کرده بهتون اشکال نداره ما داریم برای غریبه انجام میدیم اینا که برادر هستن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کارش اشتباس اونم برو خونه برادر شوهرت در قبال کاری که شوهرت داره میکنه باید یه هزینه هم کم کنه یا به ...

نه بنده خدا یه مبلغی رو داده به شوهرم 

ولی همش درگیر کارای خونه برادرشه دیگه ما درست راست کنیم برای بعد خودمون انگاری 

اصلا نمیدونم چرا همش فکرای منفی میاد تو ذهنم