2777
2789
عنوان

ینی میخواستم عکس هنری بگیرم😑+عکس

325 بازدید | 31 پست

اینقد حیاط گرممم بود نمیشد آخرش هم گند زدم اصن خوب نشدن 

حالا گفتم تا عصری آفتاب از حیاط بره  ببینم میتونم بگیرم

ببینین واقعابد شدن مگه نه؟

لبخند تو خلاصه ترانه هاست...دستای تو برای زخم من دواست...

اره

[کــارامـــل صدام کن]1401/۹/۱۹زندگیم با وجودت به طوری قشنگی تغییر کرد.آخــــه تـــــو*خیلی قشنگ میگی جـان دلــــمـ من تغییر پیدا کردم به دختری که تو خواستی عاشق"[صدات،خنده‌هات،عکسات،چشات،دستات،]تو روشنایی قلب منی چطور میشه تورو دوست نداشت آخــه؟ به طور قشنگی هردومون تغییر کردیم.عشق"فراتر از این حرفاست انقدر زیبایی و خاطرات داره که اصلا قابل بیان نیست.تو تاپیکا تگم کنید فضای شادی رو براتون ایجاد میکنم🩴😂اختراع تایپ خودم:سَلaم خُbی #احساساتم ، بادکنک که نیست هروقت خاستین بادش کنید بعد بترکونید ؛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نارنجه رو تازه بریدی ولی احساس میکنم تو یخچال مونده آوردیش😂 قشنگه اتفاقا

اره تازه بریدم

اینقد تو گرما گرفتمش اینجور شد😅

اتفاقا عکسا خیلی هنری ولی اونی که دستته لیمو یا ... زیاد تازه نیست و آب ندارهواسه همین خیلی جالب نشده 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

فقط ناخوناتو عشقه ،عکسه ناخوناتو میزاری؟

😑😑😑😅

من تازه بیشتر داشتم به ناخونان گیر میدادم😂میگفتم لاک ندارن و این چیزا زشت شده😂

باشه عزیزم الان میزارم