2777
2789
عنوان

در به در دنبال ضامن با فیش حقوقی

318 بازدید | 19 پست

وام فرزند اوری برام پیامک اومده برای سوم همین ماه،ضامن.جواز کسب .چک...چک و جواز مسب به نام خودمون داریم ..امان از ضامن...پنج تومن میدم به کسی که ضامنم شه

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5تومن خیلی کمه گلم

اخه شصت تومن بیشتر نیست..چند روز پیش برای وام ازدواج پسر خواهرم برای ۳۰۰میلیون ۱۵تومن داد

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...

توفامیل بگردالان ضمانت شدن سخته  چون دولت به بانکااجازه داده اگروام گیرنده ندادازحساب ضامن توهربانکی برداشت کنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

صد میلیون هم بدی کسی ضامن نمیشه مگه فامیل یا اقوام درجه یک

وقتی جواز کسب مال سوپر مارکت خودمه ،وچک به نام خودمه ..دیگه طرف از چی باید بترسه 

توفامیل بگردالان ضمانت شدن سخته  چون دولت به بانکااجازه داده اگروام گیرنده ندادازحساب ضامن توهر ...

تو فامیل همشون یه بهونه ای اوردن میگن ما مال چند نفر رو الان ضمانتیم

وقتی جواز کسب مال سوپر مارکت خودمه ،وچک به نام خودمه ..دیگه طرف از چی باید بترسه 

دردسر ومسئولیت داره ضامن 

فقط اقوام درجه یک اونم باید شرایطش باشه که واسه همه مهیا نیست الان کسی به کسی اعتماد نداره گلم 

قلبت هرشکلی باشد دنیا آنگونه به چشمت میاید❤️
دردسر ومسئولیت داره ضامن  فقط اقوام درجه یک اونم باید شرایطش باشه که واسه همه مهیا نیست الان ک ...

میدونم😔