2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زود نیس ازدواج کن .. من بخاطر حال روحیم قبول نمیکردم و پشیمونم تو از جوونیت استفاذه کن

دورت بگردم🥺😢دل منم خونه... به یک ادم بی وجدان در خواست ازدواج دادم توی سن ۲۲ سالگی توی دانشگاه از طریق مجازی ... بعد یکسال ارتباط مجازی  منو توی اب نمک گذاشت و گفت  بیا دوست معمولی باشیم... و بعدش رفت دنبال یک دختر دیگه.. خواستگاری خوبی داشتم یکی اش رد کردم.. یوی اش هم تا زندایی حسودم شنید میخواد بیاد پسره خودش نیومد... وقتی میشنوه یکی برای کسی میاد بخت ادم بسته میشه بس چشم شوری داره... گفتین بختتون بستن گفتم شاید منم اینطوری باشم.. خواستگار دلخواهم کم داشتم که تحصیل کرده باشه برای همین مجبور شدم به مسری که تحصیل کرده بود در خواست ازدواج بدهم اونم اینطوری سرم اورد..‌ دلم خیلی گرفته.. دلم میخواد ازدواج کنما... اما حس میکنم دیگه حوصله عاشق شدن ندارم... دلم گاهی میگیره و گریه میکنم... اما بد منو توی اب نمک گذاشت... 

🥺🥺🥺ایقد دلم میخاد منم مشکلم حل بشع... بخدا کلی احساس دارم دوس دارم خرج شوهر و بچم کنن خستم شد از ...

واقعا حق داری

هم سن منی من ۷۴م

آدم از یه سنی به بعد مستقل نشه دیوونه میشه

حامله بودم شوهرم سرما خورده بود مجبور شدم برم خونه مادرم یه هفته بودم داشتم روانی میشدم

به مادرم میگفتم واقعا من چجوری ۲۴سال زندگی کردم اینجا

بخدا از گل نازک تر هم بهم نمیگفتنا خیلی خوبن مامان بابام

تحقیق کن بچرخ از دوست و آشنا یکی پیدا کن

تو خوزستان من شنیدم زیادن که

دورت بگردم🥺😢دل منم خونه... به یک ادم بی وجدان در خواست ازدواج دادم توی سن ۲۲ سالگی توی دانشگاه از ...

ولش کن بی لیاقته .. پسرا دختری میخوان ک خودشون بدستش بیارن حواست به ارزشت باشه هرکسی لیاقتت ندارخ

سنم داره میره بالا دیگ کسی بام ازدواج نمیکنه

منم تا میگم ادواج توی خونه.. همه بهم میتوپن...پسره هم که اینطوری سرم اورد درست یا غلط.. اگه از قبل کس یتوی زندگیش بود باید بهم میگفت... بدترش اینجاهه ابجی... زمانی که با پسره در ارتباط بودم ادما یزیادی بهم علاقه نشون میدادن اما من بخاطر پسره مجبور بودم بهشون بگم کسی رو دوست دارم.. تا پسره دوست دختر گرفت .. دورم خالی خالی شد...

واقعا حق داری هم سن منی من ۷۴م آدم از یه سنی به بعد مستقل نشه دیوونه میشه حامله بودم شوهرم سرما خ ...

اره منم ۷۴م .. انشالله همیشه کنار هم خوشبخت باشید عزیز دلم... اره ادم نیاز داره