2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 102 پست
خواهشن همه فکر کنید برای این خواهرمون هم یه آدم با تجربه که کارش خوب باشه پیدا کنید  

اون خیلی خوب بود گمش کردم😑

باطل میکرد دعاهای قرآنی میداد 

ببین رفتم باطل کنم ۱۰تا تخم مرغ اورد گفت من میخونم تو  میگفت فشارش بده به زمین  من تخم مرغ رو هرچی فشار میدادم نمیشکست

با پا میرفتم روش فشار میدادم  به زورمیشکست

اسم همه ی اطرافیانمو گفت ماه تولد شوهرمو حتی

واقعا پشم ریزون بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم روانم ۱۸ سالم که بود پیش دانشگاهی بودم امتحانام بود سر اذان صبح انگار وارد بعد دیگه ازین دنیا ش ...

یا خدا..🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😢خدا ان شاءالله کمک تون کنه.... ان شاءالله که بهترینا برای زندگی تون پیش بیاد... خدای من فک میکردم طلسم دروغه🤦🏻‍♀️😢

اون خیلی خوب بود گمش کردم😑 باطل میکرد دعاهای قرآنی میداد  ببین رفتم باطل کنم ۱۰تا تخم مرغ او ...

🥺🥺🥺ایقد دلم میخاد منم مشکلم حل بشع... بخدا کلی احساس دارم دوس دارم خرج شوهر و بچم کنن خستم شد از تنهایی و خونه پدریم

🥺🥺🥺ایقد دلم میخاد منم مشکلم حل بشع... بخدا کلی احساس دارم دوس دارم خرج شوهر و بچم کنن خستم شد از ...

عزیزم🥺🥺🥺🥺دورت بگردم میفهمم منم ۲۳ سالنه و ایطورم.‌‌.. اما همه میگن زوده و هی بهت عنگ بی عرضگی میزنن....

مامانم همش سرنماز دعام میکنه من خودم مذهبیم دعا میکنم اما خوب ..

🥺🥺🥺🥺😢😢دورت بگردم ان شاءالله یک خواستگار  خوب برات بیاد عزیزم...که با هم ازدواج کاملا موفقی داشته باشین

عزیزم🥺🥺🥺🥺دورت بگردم میفهمم منم ۲۳ سالنه و ایطورم.‌‌.. اما همه میگن زوده و هی بهت عنگ بی عرضگی می ...

نه زود نیس ازدواج کن .. من بخاطر حال روحیم قبول نمیکردم و پشیمونم تو از جوونیت استفاذه کن

عزیزم چجور پاکسازی کردی؟میشه لطفا بگی

یسری قرآن روی نمک و گلپر و گلاب و اینا خوند داد بهم

تا یه هفته یسری آیه ها رو گفت بخونم با نمک دوش بگیرم غروبا گلپر دود کنم گلاب اسپری کنم به خودم و خونه

سوره یاسین رو تا ۲۱روز گفت بخونم

شمع روشن کنم به نیت آرامش روح و روان و به نیت پاک شدن بستگی و  رفع چشم زخم 

اون روز رفتم پیشش با تخم مرغ باطل کرد یسری دعاها و قرآن میخوند میگفت اگه نخونم منو اذیت میکنن

بعد گفت یه مرغ هم بکشم به نیت خودم و اسم مادرم برای پاک سازی دعای شیطانی بدم به یه نیازمند