2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 102 پست

ببخشید نظر میدهم درسته که دعا و.. برای باز شدن بخت مناسب هست..

اما کمی هم باید توی جامعه مون فرهنگ سازی بشه که. پسر باااید با دختر همسن اش ازدواج کنه....

چرا اینقدر روی ما دخترا عیب و یاران بی خورد میذارن...ببخشید اما مگه خودشون چی هستن...

الان نصف بیشتر دلایلی که بررسی شده که ۵ میلیون دختر در ایران دارن به تجرد قطعی میرسن اینه که پسرای همسن شون با دخترای یک دهه دیگه ازدواج کردن...که اختلاف سنی زیادی هم داشتن....

خدایی من این امارا رو میبینم دلم اتیش میگیره... یعنی چی.. مگه دختر نیاز عاطفی و حنسی نداره مگه اینا رو فقط پسر داره...حرفی هم بزنی بهت عنگ بی حیایی میزنن.. چرا هیچ کسی هیچی نمیگه .. کاری نمیکنه .. یا اصلا جلوی ازدواج اقایان با اختلاف سنی بالا نمیگیرن بخدا این موصوع باعث میشه توازن سنی به هم نخوره در جامعه. وقتی پسر دختر همسن اش بگیره.. جامعه ما به اندازه کافی مشکل پای جوانان برای ازدواج در سن کم گذاشته بعدش هم که شرایط ازدواج شون فراهم میشه...نامرد ی نسبت به دخترا صورت میگیره و پسره میره ۲۰ سال کوچیک تر میگیره... نمونه اش سلبریتی معروف واقعا هنگ کردم دختره با همسن پدرش ادواج کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا  بعد ازدواج میکنن میگن خیلی بچه اس خب برو با یکی که بهت بخوره ازدواج کن مجبورین مگه

خدایی خیلی نامردن...همینا باعث تجرد قطعی یک سری دخترا ی خوب و عالی مون در ایران شدن... به خدا وقتی همین دخترای همسن شون میبینی از بس خوشگل و ماه و تحصیل کرده هستن و مستقل هستن که مثه ماه میمانن.. بعد میبینی رفتن یک دختر بجه گرفتن شبیه میمون 🙊میمانه😂

ببخشید میتونم یک چی بگم.... ببینید خاک توی سر پسرای ۳۰ و خورده ای کنن که دخترای گل و خوب و تحصیل کرد ...

من به سرعت ۳۵سالم شد خیلی زود گذشت 

خ ناراحتم تاجایی حرفی بزنم سنمو ب رخ میکشن ک متولد۶۷ ای 

💔😭

من به سرعت ۳۵سالم شد خیلی زود گذشت  خ ناراحتم تاجایی حرفی بزنم سنمو ب رخ میکشن ک متولد۶۷ ای&nb ...

خدا لعنتشون کنه.. چرا ایران اینطوریه.. چرا اینقدر در حق ما دخترا ظلم میشه.. چرا زندگی فقط برای پسراشونه....با پسرای لاشی شون دوست بشی فقط فکر سوء استفاده هستن.. خودمو مثال میزنم دیدم منتطر این خواستگاری سنتی که هم کفوم نیستن بمونم فایده نداره رفتم به یک احمق توی دانشگاهم پیشنهاد اشنایی دادم اجیی جون ،این پسره در حدی دیوث بود که بهم گفت بیا دوست معمولی ام باش چون نسبت به احساست احساس مسئولیت دارم اما من نمی تونم دوست دختر داشته باشم این همه سال خودم رو نگرفتم برم توی این روابط.... یکسال کلی آزارم داد و ر۴ت با یک دختر دیگه.‌‌... فقط هوبیش اینه ارتباطم باهاش مجازی بود... دیگه از هر چی مرد ایرانیه متنفرم و بدم میاد کم دخترای اینجا از فریب خوردنشون نمیگن یکی میگه دوست پسرم روزی که با من آشنا شد با زنشم اشنا شد.. یعنی همزمان دوتا دختر رو گول زده... یکی میگفت فهمیدم دوست پسرم زن داشته... هر کسی یک حرفی میزد....

دیگه از این مملکت از پسراش متنفرم.... شما ببین کس یکه به من میگفت دوست دختر نمیتونم بگیرم دوست دختر گرفته و میگه میخوام ازدواج سفید کنم خدا لعنتش کنه.... روز اول نمیتونست به من بگه سبکش ادواج سفیده!!!! روز اول نمیتونست به من بگه.... اصلا دوست دختر داره.... چون فک کنم دتشته و نمی گفته ... خیلی اشغال و لاشیه... حالا فرضا نداشت... چرا به کس یکه بهش احساس داشته گفت بیا دوست معمولی ام باش این جز وابسته کرد طرف چی براش داره

من به سرعت ۳۵سالم شد خیلی زود گذشت  خ ناراحتم تاجایی حرفی بزنم سنمو ب رخ میکشن ک متولد۶۷ ای&nb ...

عزیزم.... میدونم مملکت که نیست دیونه خونه هست... دوست پسر بگیری میبینی پسراشون رو لاشی و عوضی تربیت کردن.... منتظر خواستگار بمونی میبینی پسراشون فقط دیگه با دوست دختر ازدواج میکننن...این بین سنت و مدرنیتیه گیر کردنشون ما رو کشته 

یک مشت تازه به دوران رسیده ای هستن که فرهنگ دوستی رو ندارن اما رواجش سعی میکنن بدهن....

ببخشید عزیزم .. نمیخوام ناراحتت کنم اما وقتی می بینم دخترای خوبی مثه شما مجردن از درون میسوزم...🥺ببخشید اینو میگم....

اون طرف میبینم پسرای لاشی مون...دنبال همین بی حدو مرز ها هستن.. بخدا هیچ مرد خارجی ای حتی توی خوابشم نمی بینه مثه دخترای ما... اکثر دخترای ما بکر هستن.. تحصیل کرده و مستقلن...و توی سن شما هستن.. و مجردن... نمیدونم راست یا ن.. اما شنیدم دوستم توی زمان دانشجویی مون میگفت مردای خارجی برای دختر باکره سر و دست میشکونن... اما تو میبینی که پسرای ما جقدر نمک نشناسن... اخه مگه دخترای ما  چشونه... یک بار با دایی ام یکساااعت بحش کردم چرا مردای همسن شما.. دهه ۶۰ بود.. دنبال دختر با اختلاف سنی بالا هستن...و همیشه حرفم اینه این پسرا چرا دنبال عیب و ایرادن... چرا جامعه بهشون حق میده...‌  و اینقدر اعتماد به نفس بی جا بهشون میده اجازه به خودشون بدهن...هر طوری دلشون بخواد رفتار کنن.. گاهی وقتا حس میکنم نمیدونم حسم درسته یا ن... که انگار هرزه پسند شدن...یا خودشون هرزه هستن و دخترای ساده و عاشق رو  فریب میدن...واقعا حالم از این جامعه بهم میخوره...اون اشغالایی که پسر دهه شصت هستن...  همسنای شما به این خوشگلی مجردن .... همیشه میگم چرا پیشنهاد ازدواج به دخترای دهه ۶۰ نمیدن و میرن با یک مشت  دختر بچه میمون 🤡و که ملکه دلقک هاست.. و فقط پولشون رو میبینه... مگه اون دختر همسن شون مثه خودشون تحصیل کرده و و گرم سرد چشیده و مستقل نیست.... مشکل اینه پسرای ما پررو هستن.... و مشکل جامعه مون به خصوص همجنسای ماست که زنان مسن مون باشن و سن یک دختر رو به رخش میکشن... من ۲۳ سالمه توی شهر مون دختر ی که ۲۳ ساله باشه ترشیده و پیرزنه...مردم در این حد ابله و سطحی نگرن توی شهرم....

عزیزم میخوام بگم تقصیر جامعه مونه... میگه فرهنگ دوستی غلطه توش بعد یک سریا  با دوستی ازدواج میکنن و جلوی ما میگن که اره خیلی خوبه...

همین مسائل باعث شد مجبور بشم با همین پسره حرف بزنم که گفتم تحصیل کرده هست و مثه منه.گفتم بالاخره بین دختر و پسر باید شناختی حاصل بشه ..اما از اونجایی که دخترا میگن توی دوستی باید هفت خط باشی...و من فک میکردم پسره فرشته هست بعد دیدم دنبال هرزگی بوده وقتی گفت ازدواج سفید و  فهمیدم  نمیدونستم چه عوضی ای هست...

ازدواج سنتی هم کم شده چون پسرا با دوست دختراشون ازدواج میکنن یک سریا... یا یک سریا فقط دنبال دوست دختر و خوشگدرونی هستن و اصلا به ازدواج فک نمیکنن...

خب یا این یا اون... اگه جوانها دوستی میپسندن براشون قانون تعیین کنن اگه با هم دوست شدن زیر نظر خانواده ها باشه 

الان ما ۵ مییون دختر مجرد داریم که به تجرد قطعی میرسن.. چرا ..‌چون پسرای احمق هم دهه شون با دخترای دهه دیگه ازدواج کردن...

من ۲۳ ساله ام که بود اتفاقا پسری معرفی کردن متولد ۶۵..‌ گفتم ۱۵ سال کوچیکترم جای بچه اش هستم این همه دختر دهه ۶۰ ای خوووب چرا اونا نه... اخه چرا اینطوری میکنن خلاصه نتومستم قبول کنم... رفیقم هم بهم گفت احمق فردا پسرای همسن ما هم اینطوری سرمون میارن.. چرا قبول نکردی‌‌.. گفتم نمیتونم ... به همجنسای خودم ضربه زدم اینطوری... اون دخترای دهه شصتی که مجردن...چی... 

الان ۵ میلیون دختری که مجرد موندن و اکثرا از دهه ۶۰ هستن نیاز جنسی ندارن؟؟!!!!!.. نیاز عاطفی ندارن؟؟!!!!!

این چه فرهنگیه اخه پسر ۴۰ ساالش میشه دختر ۲۰ ساله میگیره....پولداراشم بدترن...

بعدشم دلم میخواست با پسره همسنم ازدواج کنم هنوزم دوست دارم😢که این یارو پسره همسنم دنبال هرزگی بود.... و اینم بگم پسرای همسن من اکثرا دختر ۱۸ ساله دوست دارن...

واقعا هر لحظه بیشتر توی این جامعه زندگی میکنم مریض تر میشم از لحاظ روحی.. گاهی وقتا میگم من که قراره مثه خیلی دخترای سرزمینم تنها بمونم و از دست پسرای لاشی و بی ارزش مملکتم ناراحت بشم کاش به یک کشور عربی مهاجرت تحصیلی کنم.. حداقل تنها باشم پولدار که میشم...دیگه حالم از این مملکت بهم میخوره

😭😭

ببخشید عزیزم من دیگه صحبت نمیکنم من نمیخواستم ناراحتت کنم بخدا... خودمم ناراحتم... که این حرفا رو میزنم.. اینا خیلی وقته که به صورت بغض توی گلوم بوده... اما اینجا دارم میگم... شاید مسئولین احمقون ببینن که نمیبینن