ببخشید عزیزم .. نمیخوام ناراحتت کنم اما وقتی می بینم دخترای خوبی مثه شما مجردن از درون میسوزم...🥺ببخشید اینو میگم....
اون طرف میبینم پسرای لاشی مون...دنبال همین بی حدو مرز ها هستن.. بخدا هیچ مرد خارجی ای حتی توی خوابشم نمی بینه مثه دخترای ما... اکثر دخترای ما بکر هستن.. تحصیل کرده و مستقلن...و توی سن شما هستن.. و مجردن... نمیدونم راست یا ن.. اما شنیدم دوستم توی زمان دانشجویی مون میگفت مردای خارجی برای دختر باکره سر و دست میشکونن... اما تو میبینی که پسرای ما جقدر نمک نشناسن... اخه مگه دخترای ما چشونه... یک بار با دایی ام یکساااعت بحش کردم چرا مردای همسن شما.. دهه ۶۰ بود.. دنبال دختر با اختلاف سنی بالا هستن...و همیشه حرفم اینه این پسرا چرا دنبال عیب و ایرادن... چرا جامعه بهشون حق میده... و اینقدر اعتماد به نفس بی جا بهشون میده اجازه به خودشون بدهن...هر طوری دلشون بخواد رفتار کنن.. گاهی وقتا حس میکنم نمیدونم حسم درسته یا ن... که انگار هرزه پسند شدن...یا خودشون هرزه هستن و دخترای ساده و عاشق رو فریب میدن...واقعا حالم از این جامعه بهم میخوره...اون اشغالایی که پسر دهه شصت هستن... همسنای شما به این خوشگلی مجردن .... همیشه میگم چرا پیشنهاد ازدواج به دخترای دهه ۶۰ نمیدن و میرن با یک مشت دختر بچه میمون 🤡و که ملکه دلقک هاست.. و فقط پولشون رو میبینه... مگه اون دختر همسن شون مثه خودشون تحصیل کرده و و گرم سرد چشیده و مستقل نیست.... مشکل اینه پسرای ما پررو هستن.... و مشکل جامعه مون به خصوص همجنسای ماست که زنان مسن مون باشن و سن یک دختر رو به رخش میکشن... من ۲۳ سالمه توی شهر مون دختر ی که ۲۳ ساله باشه ترشیده و پیرزنه...مردم در این حد ابله و سطحی نگرن توی شهرم....
عزیزم میخوام بگم تقصیر جامعه مونه... میگه فرهنگ دوستی غلطه توش بعد یک سریا با دوستی ازدواج میکنن و جلوی ما میگن که اره خیلی خوبه...
همین مسائل باعث شد مجبور بشم با همین پسره حرف بزنم که گفتم تحصیل کرده هست و مثه منه.گفتم بالاخره بین دختر و پسر باید شناختی حاصل بشه ..اما از اونجایی که دخترا میگن توی دوستی باید هفت خط باشی...و من فک میکردم پسره فرشته هست بعد دیدم دنبال هرزگی بوده وقتی گفت ازدواج سفید و فهمیدم نمیدونستم چه عوضی ای هست...
ازدواج سنتی هم کم شده چون پسرا با دوست دختراشون ازدواج میکنن یک سریا... یا یک سریا فقط دنبال دوست دختر و خوشگدرونی هستن و اصلا به ازدواج فک نمیکنن...
خب یا این یا اون... اگه جوانها دوستی میپسندن براشون قانون تعیین کنن اگه با هم دوست شدن زیر نظر خانواده ها باشه
الان ما ۵ مییون دختر مجرد داریم که به تجرد قطعی میرسن.. چرا ..چون پسرای احمق هم دهه شون با دخترای دهه دیگه ازدواج کردن...
من ۲۳ ساله ام که بود اتفاقا پسری معرفی کردن متولد ۶۵.. گفتم ۱۵ سال کوچیکترم جای بچه اش هستم این همه دختر دهه ۶۰ ای خوووب چرا اونا نه... اخه چرا اینطوری میکنن خلاصه نتومستم قبول کنم... رفیقم هم بهم گفت احمق فردا پسرای همسن ما هم اینطوری سرمون میارن.. چرا قبول نکردی.. گفتم نمیتونم ... به همجنسای خودم ضربه زدم اینطوری... اون دخترای دهه شصتی که مجردن...چی...
الان ۵ میلیون دختری که مجرد موندن و اکثرا از دهه ۶۰ هستن نیاز جنسی ندارن؟؟!!!!!.. نیاز عاطفی ندارن؟؟!!!!!
این چه فرهنگیه اخه پسر ۴۰ ساالش میشه دختر ۲۰ ساله میگیره....پولداراشم بدترن...
بعدشم دلم میخواست با پسره همسنم ازدواج کنم هنوزم دوست دارم😢که این یارو پسره همسنم دنبال هرزگی بود.... و اینم بگم پسرای همسن من اکثرا دختر ۱۸ ساله دوست دارن...
واقعا هر لحظه بیشتر توی این جامعه زندگی میکنم مریض تر میشم از لحاظ روحی.. گاهی وقتا میگم من که قراره مثه خیلی دخترای سرزمینم تنها بمونم و از دست پسرای لاشی و بی ارزش مملکتم ناراحت بشم کاش به یک کشور عربی مهاجرت تحصیلی کنم.. حداقل تنها باشم پولدار که میشم...دیگه حالم از این مملکت بهم میخوره