2777
2789

سلاممم خانونا توروخداااا کمک 

عاقا ما پرده سفارش دادیم بعد اندازه دقیقشو دادیم بعد طرف گفت باید ۵ سانتشو کم کنم حالا امروز رفتیم پرده هارو اوردیم نصب کردیم کوتاهه شاید ۱۰ سانتی با زمین فاصله داره بعد چوب پرده رو قد سقف نصب کردیم  بعد الان یه طرف پرده هام بلنده یه طرفش کوتاه مشکلش چیه؟؟؟؟

پرده کوتاه باشه خیلی بد به نظر میاد کجم که هست باید درستش کنن

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

یا پرده رو بد و اشتباه دوخته یا چوب پرده رو کج زدی یا دیوار کج بوده یه سمت بلنده یکم نفهمیدی.برای کوتاه بودن پرده ام یه تیکه بهش اضافه کن حتی میتونی بهش مدل بدی خیلیم شیک میشه ناراحتی نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما دیوار خونمون اینجوری بود ارتفاعای دو طرف باهم فرق داشت که نصاب خودش اندازه گرفت و اکی کرد. این کارا رو واقعا غیرحضوری نباید انجام داد. به نظرم عکس بگیر بفرست براشون گرچه حتما میگن خودتون اشتباه اندازه زدید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یا پرده رو بد و اشتباه دوخته یا چوب پرده رو کج زدی یا دیوار کج بوده یه سمت بلنده یکم نفهمیدی.برای کو ...

الان من ببرم بدم درستش میکنه برامم وایی خیلی رو مخمه عصابم خراب شده

ما دیوار خونمون اینجوری بود ارتفاعای دو طرف باهم فرق داشت که نصاب خودش اندازه گرفت و اکی کرد. این کا ...

والا ما خودمون نصب کردیم بعد اصلا نمیتونم پرده رو کنر بزنم نمیشه چسبیده ب سقف نیگم شاید چون خیلی از سقف زدیم برا همونه؟

والا ما خودمون نصب کردیم بعد اصلا نمیتونم پرده رو کنر بزنم نمیشه چسبیده ب سقف نیگم شاید چون خیلی از ...

میل پرده باید یه فاصله مناسبی از سقف داشته باشه. حداقل میپرسیدید ازشون یا سرچ می کردی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من پرده سفارش دادم ارفاع سقف از کف زمین رو گفتم اونا خودشون حساب کردن دوختم وقتی اومدن نصب کردن همه ...

منم دقیق گفتم ولی ۵ سانتشو کم کرد الان ی طرف بلنده ی طرف کوتا بعد شما با سقف چقد فاصله داره؟