2777
2789

سلام دخترا من نزدیک ۴ ماهه عروسی کردم اوایل بخاطر فوران احساسات قبول کردم با مادرشوهرم اینا یه ساختمون باشیم ساختمون یکیه ولی درهاش کنار هم دیگه ان و رفت آمد جداس ولی خب بازم ی ساختمون میشه 

خیلی تو مخم هستن هرجا میرم میفهمن مامان خودم زیاد نمیتونه بیاد خونمون بخاطر اینک مادر شوهر افریطمو نبینه 

روزی ده بار خواهر شوهر ۱۳ سالم فقط ایفون رو میزنه بعضی وقتا دیگ مخم نمیکشه 

دوس دارم جدا زندگی کنم کاش عقل ی سال پیشمو داشتم عمرا قبول میکردم 

چیکار کنم بنظرتون شوهرم‌راضی شه ازین خراب شده بریم دیگ آرامشی برام نمونده با شوهرم هیچ مشکلی نداریم فقط سر اینا دعوامون میشه 

هرجا میریم زنگ میزنن میگن کجایین یا خواهر شوهرم به شوهرم زنگ میزنه میگه داداش میایی بریم فلان جا امون ندارم بخدا به جون اومدم فقط گریه میکنم از بی ارامشی

توروخدا نظر بدین چیکاررکنم ازینجا بریم 

فعلا ک توان مالی واسه خرید خونه نداریم وضع پدرشوهرمم خیلی خوبه اگ بخاد میتونه یه واحد فوری واسه پسرش بخره ولی میگن هرجا میریم باهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینا رو ب صوهرت بگو زندگی با خانواده شوهر حتی اگ فرشته باشن اشتباه ح

بشدت موافقم 

واقعا هرچقدر هم خوب باشد خانواده شوهر ، ولی دوری و دوستی بهترین و مطلقا بهترین و بهترین گزینه س 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

خیلی بده .. من واقعا نمیتونم خانواده شوهرمو بیشتر از دو سه ساعت تحمل کنم از بسسسسس رو مخ هستن و فضضضضضول و حسووود 😵‍💫😵‍💫😰😰😰 خدا ب دادت برسه عزیزم

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

خییییییلی سخته عزیزم کاملا درکت میکنم ماهم با مادر بزرگم تو یه ساختمون دوطبقه بودیم پدرررمونو دراورد بعدشم عید واسم یه خاستگار اومد خیلی ب دلم نشسته بود چون خونش تو یه آپارتمان بود با مادرش و پدرش ردش کردم 

خیلی سخته به نظرم ادم عاقل هیچ وقت قبول نمیکنه با خانواده همسر تو‌ یه ساختمون زندگی کنه چون هر چقدم خوب باشن بازم مشکل پیش میاد.حالا قرار نیس که حتما خونه بخرید میتونید برید جای دیگه مستاجر شید