2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر تو یه ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 31 پست

خدا صبرت بده....من اگه خودم بودم میرفتم مستاجری       حداقل ارامش اسایش داشتم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت نگیر عزیزم . چه اشکالی داره .. اگه دخالت خاصی ندارن یا اختلاف بینتون نمیندازن واقعا سخت نگیر ... خواهرش بهش زنگ بزنه خب چه ایرادی داره؟ زبونم لال وست دخترش که بهش زنگ نمیزنه انقدر حرص میخوری ... بی خیال باش راحت بگیر بذار راحت پیش بره ... 

خییییییلی سخته عزیزم کاملا درکت میکنم ماهم با مادر بزرگم تو یه ساختمون دوطبقه بودیم پدرررمونو دراورد ...

خوب کاری میکنی کاش عقل ی سال پیشم داشتم شرط میبستم که باید جدا زندگی کنیم 

خیلی ازیت میشم 

کاش خدا یه نگاهی بهم بندازه

ما فقط جمعه ها همو میبینیم 

مادر شوهرم زن اروم و بی آزاری هست واسه خودش در طول روز برنامه داره بیرونه 😅😅زن خانم و خوبیه 

همیشه میگه پشت سرم اگه حرف زدین من راضی ام 💖💖

بعدش اگه بریم ک پولمون نمیرسه 

پدرشوهر برای ما ساخت لطف کرد داد ب ما

خدا پدر و مادرش رو بیامرزه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من ۱۳سالم بود خواهرشوهر شدم 

خدایش عروسمون برام خواهر بود 

تازه من فوق العاده حسودی میکردم که داداشم دوسش داره 

الان ۳۵ سالمه عروسمون برام مثل خواهر نداشته عزیزه واقعا دوسش دارم 

عزیزم داری برا خودت خیلی بزرگ میکنی میدونم سخته کنار مادرشوهر زندگی کردن خودم ۲ سال زندگی کردم خونه مادرشوهر 

ولی سعی کن کنار بیایی 

بپرسن کجایی کجا میرید برات مهم نباشه 

مامانتم مشکل داره باهشون نباید به شما بگه باعث میشه نفرت و کینه ازشون بیشتر بشه تو دلت 

وقتی زیاد باشه کلافه کننده میشه . ببخشید من جواب دادم 

میدونم عزیزم . من خودمم کم مشکل ندارم تو زندگیم ولی واقعا تهش به این نتیجه میرسم که با سخت گرفتن فقط خود آدم اذیت میشه ... هرچی بی خیال تر باشی راحت تر میگذره

من ۱۳سالم بود خواهرشوهر شدم  خدایش عروسمون برام خواهر بود  تازه من فوق العاده حسودی میکر ...

ببین من اصلا نه تاحالا تو روشون وایسادم نه پرو بازی دراوردم نه جواب پس دادم هیچی مظلوم مظلوم

ولی خیلی مادرشوهرم افریطه اس ازینا که کل فامیلو بهم میزنه خیلی حسوده 

ببین من ابروهام پرپشته این ناتو بود ابروهاش از خسودیش رفت ابرو کاشت غبغب کرد 

اوایل نامزدی شبیه چهارراهیا لباس میپوشید الان مانتو جلو باز میپوشه هرکاری میکنم میکنه 

اگه دور باشم نبینم این اتفاقا نمیفته