بنظرتون میخوام پنج روز قبل اربعین برم بدون بچم. ۲سال و شش ماهشه نمیدونم میمونه یا نه.. پیش مامانم میمونه اما یکم وایستگیش امسال بیشتر شده.. البته همسرمم نمیاد چهار روز بعد من میاد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا میخوای با این شرایطش ولش کنی بری. من شوهرم داره نیره تا الان هیچ جا بدون هم نرفتیم با اینکه مامانم گفت من نگهش میدارم اما نمیتونم تصور کنم چند روز تنهاش بذارم
خیلی کوچیکه ،من بودم نمی رفتم بحث اعتماد کردن به کسی نیستا توی ناخودآگاه بچه اثر میزاره
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤