2777
2789
عنوان

بیایید بگید حق با کیه

66 بازدید | 10 پست

۴ ماهه بخاطر یه سری اتفاقات خیلی پول کم میاریم و همش شده پیش خوری

پدرشوهرم وضع مالی خوبی دارن اما هر بار بخواد بره دکتر یا چیزی احتیاج داشته باشه شوهرم باید براش تهیه کنه و دکتر ببره تا قبل از این وضعیت گله نمیکردم و میگفتم شوهرم هم در قبال پدرش مسئوله اما الان ما خودمون توی تنگنا هستیم ولی شوهرم همچنان داره این کار رو میکنه دیروز پدرشوهرم رفته دکتر هزینش شده ۸ تومن

حالا امروز به شوهرم میگم مرغ و گوشت نداریم میگه نمیتونم بخرم پول ندارم

منم بهش گفتم تو که پول نداشتی چرا رفتی ۸ تومن خرج کردی و دعوامون شد

بنظرتون حق با کیه؟

روش درست برخورد با همسرم چجورییه؟

اینم بگم ما هر وقت نیاز داریم پدرشوهرم میگه رو من حساب باز نکنید ولی برای برادرشوهر مجردم هم خونه خرید هم ماشین خریده هم چندتا تیکه زمین بهش داده هم چند میلیارد سرمایه بهش داده من ازشون توقعی ندارم اما واقعا دیگه خسته شدم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با شماستمتاسفانه خیلی از پسرهای اول اینطورینانگار پدرومادر هیچ وظیفه ای در برابرش ن ندازن و فقط ا ...

دقیقا بخدا دیگه نمیکشم من دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم از شکم بچه هام بزنم

هربار که اونا کارشون گیر میکنه ما داریم خدمات میدیم اما همه چی یه طرفه هست من میدونم خانوادش براش زحمت کشیدن اما وقتی هر چیزی از تعادل خارج بشه آسیب میزنه اما شوهرم اینو قبول نمیکنه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دقیقا بخدا دیگه نمیکشم من دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم از شکم بچه هام بزنم هربار که اونا کارشون گیر م ...

میفهمم

حالا من مالی نبود ولی بقیه کارا

فکر کن شوهرم میرفت خونه مامانش رو خونه تکونی میکرد خواهرش نمیرفت انتظار داشتن منم برم!!!! با بچه کوچیک!.

بعد خونه خودم دست تنها

این مسخره ترینش بود

حق با شماستچطور پدرشون متوجه نمیشه که خودتون احتیاج دارید؟

نمیدونم واقعا چرا اصلا به روی خودشون نمیارن

قبلا همسرم با پدرش و برادرش باهم کار میکردن ۶ ماه حتی هزار تومن هم به ما ندادن من همش از خانوادم پول قرض میکردم بعد که شوهرم جای دیگه رفت سر کار اونا ناراحت بودن که چرا پسرشون ازشون جدا شده

کلا خیلی بی درک و منطق هستن

ما میخواستیم خونه بخریم پدرشوهرم پول داشت و اصلا به روی خودش نیاورد حتی بهش گفتیم شریک بشیم باهم خونه بگیریم گفت اگه شریک خوب بود خدا برا خودش شریک میگرفت چند ماه بعد رفت برا برادرشوهرم خونه خرید

میفهممحالا من مالی نبود ولی بقیه کارافکر کن شوهرم میرفت خونه مامانش رو خونه تکونی میکرد خواهرش نمیر ...

برا منم این موضوع هست در صورتی که شوهرم توقع داره همه کارهای خانوادش رو من انجام بدم گاهی مغزم درد میگیره از کارهاشون

نمیدونم واقعا چرا اصلا به روی خودشون نمیارن قبلا همسرم با پدرش و برادرش باهم کار میکردن ۶ ماه حتی هز ...

حالا اینکه کمک نمیکنن بحثش جداست

اما اینکه نمیدونن هزینه ی زندگیشون به عهده ی خودشونه خیلی عجیبه!و اینکه همسرتون درک نمیکنه خودتون احتیاج دارید و به سختی میگذرونید هم عجیب تر!

برا منم این موضوع هست در صورتی که شوهرم توقع داره همه کارهای خانوادش رو من انجام بدم گاهی مغزم درد م ...

من از اول نرفتم البته دعوا کرد ولی تموم شد

فکر کن مادرش در بست خدمت خواهرش بود کل بارداری بچه داری

حتی به خواهرش بیشتر داده بود خیلی بیشتر ما

درحالیکه وضع شوهرخواهرش چند برابر ما خوب بود

من در سخت ترین شرایط فقط نیش و کنایه اش بهم می رسید

بعد میگفت خواهرم کمر درد داره نمیتونه کمک کنه تو باید بیای

خیلی زمان برد تا فهمید خیلی

چند سال پیش به روش آوردم گفت واقعا من همچین انتظاری داشتم؟!!!

من ۱۷ساله ازدواج کردم

حالا اینکه کمک نمیکنن بحثش جداستاما اینکه نمیدونن هزینه ی زندگیشون به عهده ی خودشونه خیلی عجیبه!و ای ...

بله اصلا چیزی به اسم برنامه ریزی مالی تو زندگی ما وجود نداره فقط هر کاری میکنه که مورد تایید خانوادش باشه و اونا هم اصلا حاضر نیستن فکر کنن که این شرایط داره به من و بچه ها فشار میاره

ماه پیش با اینکه کلا بعد از پرداخت قسط و بدهی ها ۱۰ تومن برامون مونده بود همون پول رو داد به داداشش چون چک دو میلیاردی داشت و یه مقدار کم آورده بود

من از اول نرفتم البته دعوا کرد ولی تموم شدفکر کن مادرش در بست خدمت خواهرش بود کل بارداری بچه داری ح ...

من ۱۱ ساله ازدواج کردم من هر چیزی از تعادل خارج بشه برام آزار دهنده هست منم زیاد بهش گوش ندادم و گفتم میتونی ناراحت بشی اما من مسئولیتی در قبال خانواده تو ندارم باهاشون با احترام برخورد میکنم ولی وظیفه ندارم کارهاشون رو من انجام بدم