2777
2789
عنوان

با شوهرم بیشتر از یکماهه که قهرم

6797 بازدید | 74 پست

خیلی غر میزد و من رو سرزنش می کرد بعد از خوردن شام خواستیم بریم پارک با خانواده برادرم رفت رو مخم و بحث مون شد و گفت من اصلا نمیام پارک ... میخواستالتماس کنم که نکردم و بچه ها را برداشتم و رفتم .... همون شب جاش رو جدا کرد و پذیرایی خوابید تا دو هفته باهاش حرف نزدم و باهام حرف نزد 

بعد اومد باهام آشتی کنه گفت راست میگن زنها یه تخته شون کمه ... همین شد که باهاش قهر موندم 

دوباره بعد چند روز ساعت ۵ صبح اومد و سعی کرد آشتی کنه رو ندادم چون نیاز جنسی ش باعث شده بود اون ساعت حرف آشتی بزنه و بهم برخورد 

تا امروز که همچنان ادامه داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا نیازجنیسشو پیش تو نیاره پیش کی ببره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

چه کینه ی شتری داری

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

هی خواهر

داری زندگیت رو با دستای خودت خراب میکنی

به لجبازی ات ادامه بده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

تا کی میخوای ادامه بدی؟

یه ذره شل کن بابا

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.