2777
2789
عنوان

با شوهرم بیشتر از یکماهه که قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6800 بازدید | 74 پست
و منی که در ارزوی یک بار فقط یک بار درخواست رابطه از طرف شوهرمم😑😑😑😑بخدا شما خیلی ناشکرید خیلی

چرا سرد خیلی

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیفهمم چرا همه چیز به سن ربط میدید

یعنی چی چون ۴۳سالت نباید خسته بشی

خب حتما شوهرش خیلی عاصیش کرده که میگه برای اولین باره انقدر قهر طولانی کردن

والا آدم کم میاره از بعضی کارها

همش تحمل میکنی همش حرف میزنی مراعات میکنی ...که درست بشه ولی هی پروتر

من نمیگم که کشش بده ولی یه ذره درکش کنید هی سرزنش چیه 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
سرده دیگه 😔

شوهر منم سرد غصه نخور 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
شوهر منم سرد غصه نخور 

وای غصه داره وقتی یادت نمیاد اخرین بار کی بود چی شد چی گفتی اصلا من واقعا کم میارم دلم میترکه از غم 

زندگی ارزش غصه خوردن نداره ✨من منتظر روزهای زیبای رنگین کمانی هستم 🌈✨
وای غصه داره وقتی یادت نمیاد اخرین بار کی بود چی شد چی گفتی اصلا من واقعا کم میارم دلم میترکه از غم& ...

خودت بهش بگو من خودم میگم یاد آوری میکنم ک امروز فلان مثلا

من کاری به استارتر ندارم ولی چقدر بعضی ها عجیبن و برطرف نکردن نیاز جنسی رو دلیل خیانت ميدونند و راحت هم راجع بهش حرف میزنند و آقایونی ام که این چیزها رو میخونند حتما کیف می کنند که اگه خانم قهر بود یا هر چیزی راحت میتونند خیانت کنند اونا هم آدمن نه حیوون که راحت برای اینکار خیانت کنه خاک بر سر مردی که خیانت میکنه اینجوری و چقدر هول 😑😑 اون آقا میتونه از راه بهتری وارد بشه یه کادو بخره از دل همسرش دربیاره رفتارش رو درست کنه والا اتفاقی نمی افته.کسی هم مخالف من ریپ نزنه و بحث کنه من فقط نظرمو گفتم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
و منی که در ارزوی یک بار فقط یک بار درخواست رابطه از طرف شوهرمم😑😑😑😑بخدا شما خیلی ناشکرید خیلی ا ...

ده سال اول زندگیم شوهرم بی نهایت سرد بود و بی عاطفه ... درک می کنم خورد شدن زن را کاملا میفهمم ... همین باعث شد بی نهایت از رابطه جنسی زده شدم ... چه شبهایی که تا صبح پتو می کشیدم سرم و بی صدا گریه می کردم 

اگر برای تنبیه شدنه که با همین یک ماه تنبیه شده اگر اینبار اومد آشتی کن .خودتون جامعه رو که دیدین زنای فرصت طلب زیاد شدن که ببینن کجا یه زندگی داره خراب میشه وخیلی نرم وآروم آوار زندگی دیگران میشن منم همسن شمام از روی تجربه میگم مراقب زندگیت باش ویاد بگیر از همسدت خیلی توقع نداشته باشی 

ده سال اول زندگیم شوهرم بی نهایت سرد بود و بی عاطفه ... درک می کنم خورد شدن زن را کاملا میفهمم ... ه ...

دقیقا حال من 😑من ک نتونستم باهاش کناربیام‌و خ اذیت شدم و میشم هیچ راهیم ندارم شوهر من خیلی مرد مهربونیه قلب بسیار بزرگ و پاکی داره هیچی برام کم نمیزاره ولی من دردی دارم که قابل حل شدن نیست این منو تبدیل ب یه ادم عصبی کرده که کنترلی روی اعصابش با هیچ کس نداره فقط از خدا میخوام صبرشو بهم بده حالا ک درد داده

زندگی ارزش غصه خوردن نداره ✨من منتظر روزهای زیبای رنگین کمانی هستم 🌈✨