2777
2789
عنوان

با شوهرم بیشتر از یکماهه که قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6800 بازدید | 74 پست

مردا ازین حرفا زیاد میزنن شوخی خرکی

زنا تختشون کمه

زن ایرانی بده

نمیشه مراسم عروسی برعکس اجرا کنیم؟

ووو

چرت پرت. تو که تخته ات کم نیست بهت برنخوره این مواقع بجای قهر جوابش با شوخی بده. بگو تو تخته ات اضافیه بده پهن کنیم وسط اتاق خلاصه با پمبه سر ببر‌  

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات متاسفم 

واقعا چ دلخوشی ای برای مرد زندگیت گذاشتی 

الان مادربزرگ ناصرالدین شاه هم به شوهرت ابراز علاقه کنه رفته 

سفت بچسب زندگیتو فکردی خیلی کار خوبی کردی 

آفرین 

حالا اگه نمیومد واسه آشتی تاپیک میزدی شوهرم نمیاد سمتم نکنه داره خیانت میکنه🙄

مشکل ما اینه یکاری میکنیم خیلی زود دیر بشه

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
وقتی قهری نیاز جنسی چه معنایی میده ؟

مساله ابنه که واسه همین نیازش زن گرفته

حالا پیش ت نیاد بره پیش زن همسایه؟

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

خیلی اذیت میکنه ... چپ و راست از من و دخترم ایراد میگیره غر میزنه سرزنش می کنه ... یه حرف قشنگ نمیزنه ... دخترم نوجونه حرف قشنگ ازش نشنیده که هیچ کلی سرزنش میشنوه

خب ما هم آدمیم  

مساله ابنه که واسه همین نیازش زن گرفته حالا پیش ت نیاد بره پیش زن همسایه؟

عكس پروفایلت چه خوبه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
عكس پروفایلت چه خوبه

قاملت رو نداره عزیزم

خودمم نمیدونم از کجا اوردم

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  
خیلی اذیت میکنه ... چپ و راست از من و دخترم ایراد میگیره غر میزنه سرزنش می کنه ... یه حرف قشنگ نمیزن ...

بجای قهر باهاش صحبت کن 

قهر کردن بدترش میکنه و فقط فاصله رو بیشتر میکنه و درنهایت خدایی نکرده جدایییی

وقتی قهری نیاز جنسی چه معنایی میده ؟

۴۳ سالتونه عزیزم 

مثل دختر بچه های مغرور داری حرف میزنی 

نیاز جنسی اگر تو قهر معنی نداره پس اگر تو قهر های طولانی بهتون خیانت کرد نباید اصلا ناراحت بشید