2777
2789
شما مگه توی شرایطش بودی؟ معلوم نیست رشته ات چیه. یه فرد ۱۸،۱۹ ساله اگر وارد پزشکی بشه ۲۴،۲۵ سالگی در ...

دوست عزیز

از این تاپیک فک کنم یه ماهی گذشته !

شما هم فقط ۶ روزه اومدی سایت

من و یکی دیگه داشتیم بحث میکردیم

شما صد تا ریپلای اینجا زدی برامون 😐😂

باشه شما پزشکی تعهدی بخون

بسیار عالیست 

عالییی

فقط تورو اجدادت بیخیال شو😂😂😂

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯
حقوقش که تقریبا حقوق کارمندیه شنیدم بین ۱۵ تا ۲۰ تومن مطمئن نیستم اگر قکر تخصص نیستی و قصد مهاجرت ه ...

سلام عزیزم من پزشکی تعهد ب نظام قبول شدم انا هبچکس اطلاعاتی نداشت تا پیام شمارو خوندم 

لطفا بهم جواب بدیم کدوم بهتره؟

تعهد ب نظام باید کجا تعهدش رو خدمت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مگه توی شرایطش بودی؟ معلوم نیست رشته ات چیه. یه فرد ۱۸،۱۹ ساله اگر وارد پزشکی بشه ۲۴،۲۵ سالگی در ...

عزیزم من پزشکی تعهد ب فرماندهی انتظامی قبول شدم 

محل خدمت تعهدش میشه کجا؟

میشه زندان؟؟

سلام عزیزم من پزشکی تعهد ب نظام قبول شدم انا هبچکس اطلاعاتی نداشت تا پیام شمارو خوندم  لطفا به ...

سلام عزیزم

در مورد محل خدمت هرجا نیاز به پزشک داشته باشن مثل بیمارستان و درمانگاه هایی که زیر نظارت نظام هست یا احتمالش هست زندان بفرستن دقیق مشخص نیست بسته به محلی که نیاز به پزشک داشنه باشه محل خدمتتون تعیین میشه

ولی خب یسری راه برای انتقالی هست تا ۹ سال بعد ممکنه شرایط بهتر بشه اگر واقعا به پزشکی علاقه داری و مشکلی با محدودیت شرکت تو تخصص نداری خوبه حداقل شغلت از الان مشخصه

سلام عزیزم من پزشکی تعهد ب نظام قبول شدم انا هبچکس اطلاعاتی نداشت تا پیام شمارو خوندم  لطفا به ...

بستکی به اون ارگان داره به اضافه ی نیاز اون ارگان تا حدودی اختیار ازتون خارجه

این مزخرفات چیه . اصلا این طور نیست. من خودم پزشکی روزانه بودم ورودی ۹۴ الان طرحم رو میگذرونم ولی دو ...

سلام عزیزم

شما گفتین دوست پزشک دارید ک تعهدی خونده؟

ساعت کاری شون چجوریه؟

از شنبه تا پنجشنبه میرن ؟

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

سلام خوبید، پدر من اصرار داره که اگه میخوام برم رشته های علوم پزشکی، اول تعهدی و دانشگاه های ارتش و سپاه که حقوق دار هستن رو بزنم ولی من خودم نمیخوام، بهش میگم اگه خودم آزاد کار کنم خیلی حقوقم بیشتر از حقوقیه که اونا بهم میدن، ولی بهم میگه تو هنوز نمیدونی جامعه چجوریه، بحثمون شد، میخواستم بدونم نظر شما چیه 

خب شما بفرمایید چند سال تعهد خدمت دادید برای پزشکی تعهدی؟؟؟؟ الان مطب زدی مثلا بعد ۵ سال تعهد در مر ...

والا به نظر من اگه سرمایه اولیه نداشته باشی تو ایران دیگه هیچ کاری رو نمیشه پیش برد حقیقته 🤷🏻‍♀️

سلام وقتتون بخیر ، ببخشید اینکه میگین استریت بشه یعنی چی میشه یکم توضیح بدید راجبش

اولش یکم ریلکس باش. دو تاپیک قبلیم کمک میکنه

عزیزم شما پزشکی روزانه خوندید یا پزشکی تعهدی؟مشاور دخترم بهش گفته فقط تعهدی درمیاد وخیلی ناراحته ....شما اطلاعی از پزشکی تعهدی دارید؟من فقط میدونم ۱۰سال تعهد خدمت دارن و بعد از ۵سال اجازه آزمون تخصص دارن ومهاجرت هم نمیتونن کنن.....شما میدونید حقوقشون نسبت به پزشکای عادی دیگه کمتر هست یا نه؟یا اینکه شهر محل خدمتشون خودشون از شهرهای محروم استان انتخاب میکنن یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

حقوقش که تقریبا حقوق کارمندیه شنیدم بین ۱۵ تا ۲۰ تومن مطمئن نیستماگر قکر تخصص نیستی و قصد مهاجرت هم ...

عزیرم یه سوال داشتم ممنون میشم اگه اطلاع داشتید راهنماییم کنید

برای انتخاب رشته کنکور تجربی توی لیست رشته هایی که میزنیم مثلا باید کد رشته پرستاری تعهدی رو هم وارد کنیم؟اخه هر چقدر توی دفترچه انتخاب رشته پارسال نگاه میکنم همچین کد هایی برای رشته های تعهدی وجود نداره.پس چجوری انتخاب میکنن این رشته های تعهدی رو؟!☹️