2777
2789

😁 یه عکس پیدا کردم از نی نی سایت تو سال ۸۴ 

لینک میزارم

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بز

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلن دیدم خیلی باحال بده 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
بز

برام تک نیت نگرفتی

دلم میخواد همیشه خوشحال ببینمت اول بخاطر اینکه لایقش هستی و بعد بخاطر اینکه لبخند تو قشنگترین چیزیه که تو این دنیا دیدم اومدنت قشنگترین اتفاق زندگی من بوده و خواهد بود از وقتی اومدی تو زندگیم عشقو معنی کردی برام؛ خوشحالم که کنارمی و مال‌منی از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم♡ اگه فکری کردی با بوسیدن گردنم و بغل کردنم میتونی خرم کنی خیلی هم درست فکر کردی:🤍🌱عمیق‌تر از همیشه دوست دارم💕🔮#کاربر فعالی نیستم توی هیچ تاپیکی غیر از تاپیک خودم پست نمیزارم.
برام تک نیت نگرفتی

🤲🏻😐

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
تو اگه عکسشو دیدی من خودشو دیدم😂

جدی؟ 🤣

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...