2777
2789
عنوان

درد و دل های دانشجو 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 76 پست
الان دانشگاه جوری شد۶ ک س روز اول هفته رو صب تا شب دانشگاهی و عملا این س روز نمیتونی هیچ کاری بکنی چ ...

عزیزم عادیه نمیتونی کار پیدا کنی چون شرایطتت اوکی نیس بزار تموم شه لیسانس بگیر بعد برو سراغش

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ریاضی خونده بودم حالا خوبه دانشگاه شهریه ندادی شهریه پدرمو درآورده 

من قبول میشم دانشگاه شریعتی یا اقتصاد الزهرا

برگردی عقب بازم میری حسابداری؟

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

ناراحت شدم

خواستم ازاد برم حسابدتری چون هیچی قبول نمیشم

اینکه میگی فرهنگیان برید خب درسته خوبه اما ابا میشه هممنو بریم فرهنگیان؟ ایا هممون قبول میشیم ؟

تجربی هم پرستاریش فقط بازار کار داره و اون تاپ ها

فکر کنم رسما باید بمیریم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

بانک پارتی نمیخاد شوهرم بدون پارتی قبول شد  حسابداری که رشته خوبیه به عنوان کسی که ۷ سال دانش ...

مرسی از راهنماییت 

راستش خودمم میدونم فقط باید دو ترم دیگه تا لیسانس بگیرم بعدش اونقد میخونم و ازمون میدم تا قبول شم 

ولی فشار زیاده روم خانواده هارو ک دیگه میدونی از معلمی فقط همین دو تومن حقوق دانشجویی شو میبینن دیگه نمیگنن بابا همه هم معلم نمیشن 

من الان مشکلم اینه ک بیکارم 

اگه پول داشتم اوکی بود میگفتم اشکال نداره صبر میکنم تا سال بعد میرم سر کار 

ولی نمیشه 

الان اسفند ماه کنوره ارشده منم میتونم شرکت کنم موندم چیکار کنم

اولویتم کاره خودم میگم بعو چند سال ک وضعیتم خوب شد ارشد ازاد میرم ولی میترسم پشیمون شم 

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️

اما ببین

مطمینم واسه همین گ نرم افزار بلد نیستی کار نمیدن بهت

حستبدار باید مهارتش بالا باشه کار با نرم افزار بلد باشه

تازه شنیدم حتی ی مدت باید رایگان کار اموز باشی واسه سابقه

من تحقیق کردم راجب این رشته ندیدم کسی بد بگه

دختر فامیل هم موفقه تو این رشته

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

[QUOTE=306736546]من الان افسردگی شدید گرفتم ، و دیگه امیدی به آینده ندارم ، 26 سالمه شبیه آدم 60سالشه شدم[/QUOTEب خودت نگو افسردگی گرفتی ..

میدونم خیلی ناامیدی ولی دنیا واسه همه خیلیا اینجوریه 

باید سعیمونو بکنیم

من ک چیزیو تا الان اسون ب دست نیوردم همه چیم با سختی و استرسو مشکلات دیگه بوده چیزیم ازین ب بعد اسون ب دست نمیارم 

ته حرفم اینه باید قوی باشی 

منم خیلی حرف میشونم خیلی اوضاعم سخته ولی خیلییی تلاش میکنم 

رشتت چی بود واقعا ببخشید اومدی ما راه حل بدیم ولی من دلم میخواد یکی ک این راهو رفته تجربشو بهم بگه

از مدرسه حسابداری خوندم 

حسابداری ک رشته خوبیه😐

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
من ریاضی خونده بودم حالا خوبه دانشگاه شهریه ندادی شهریه پدرمو درآورده 

وای اره شهریه دانشگاه و خابگاه و خرج و مخارجش خیلی زیاده خدا کمکتون باشه 🥲