2777
2789
عنوان

درد و دل های دانشجو 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 76 پست
اگه چند سال پیش مپرسیدی میگفتم برو دنبال علاقت رشته حسابداریم خیلی شیرنه متفاوته کلا  ولی الان ...

راستش من رتبم شد ۲۰۰۰رشته انسانی و ب هیچ رشته خاصی علاقه ندارم میگم برم حسابداری یا اقتصاد یا مدیریت درکنارش مدرک کامپیوترم بگیرم

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی ناراحت شدم ب خاطر بی پولی ول کردی من یکیو فالو میکنم طرف با پول باباش داره روسیه دندان پز ...

من الان افسردگی شدید گرفتم ، و دیگه امیدی به آینده ندارم ، 26 سالمه شبیه آدم 60سالشه شدم

درود بر انسایت...زنده باد شرافت...
ببین کاش حداقل یکم‌پول جور میکردی میرفتی کلاس کامپیوتر محله ما ۱۵ جلسه سه تومنه با مدرک

کلاس کامپیوتر منظورت icdl؟اونو ک دارم مدرکشو 

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️
سلام عزیزم من انتخاب رشته دارم رشتمم انسانیه تجربه خاصی داری بهم بگی من شانس قبولی حسابداری و اقتصاد ...

والا رشته انسانی و نمیدونم ولی از تجربی با رتبه بالا دیدم اقتصاد قبول شدن دانشگاهی مث ولی عصر رفسنجان روزانه با رتبه ۴۰۰۰۰

ولی حسابداری رتبه بهتری میخاد

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
اره رتبه ۵۰۰ شدم حتی تهرانم میتونستم برم خانوادم نذاشتن

رشتت چی بود

واقعا ببخشید اومدی ما راه حل بدیم ولی من دلم میخواد یکی ک این راهو رفته تجربشو بهم بگه

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
کلاس کامپیوتر منظورت icdl؟اونو ک دارم مدرکشو 

خب برو منشی شو الان دنبال کسین ک یکم از کامپیوتر سر در بیاره

راستش من رتبم شد ۲۰۰۰رشته انسانی و ب هیچ رشته خاصی علاقه ندارم میگم برم حسابداری یا اقتصاد یا مدیریت ...

از من میشنوی برو معلمی 

بعدا پشیمون میشی سمت هیچ چیز دیگه ای نرو اگه میدونی رتبت ب معلمی میخوره و مصاحبه هم قبولی برو معلمی 

الان دیگه علاقه و اینا معنایی نداره وقتی بعد چند سال دیدی بیکاری و هیچ کاری از دستت برنمیاد ن میتونی برگردی عقب و نه میتونی درستو نصفه ول کنی اون موقع کاری از دستت بر نمیاد 

والا رشته انسانی و نمیدونم ولی از تجربی با رتبه بالا دیدم اقتصاد قبول شدن دانشگاهی مث ولی عصر رفسنجا ...

من رتبم ۲۰۰۰

میتونم برم حسابداری ولی نمیدونم چ رشته ای بخونم چی صلاحمه

از من میشنوی برو معلمی  بعدا پشیمون میشی سمت هیچ چیز دیگه ای نرو اگه میدونی رتبت ب معلمی میخور ...

اره خیلیا بهم میگن برو معلمی

ولی من علاقه ندارم تو هم الان این شرایطو داری بخاطر اون اینو میگی وگرنه بدون علاقه دنیا واس ادم جهنم میشه

من رتبم ۲۰۰۰ میتونم برم حسابداری ولی نمیدونم چ رشته ای بخونم چی صلاحمه

اطلاع ندارم گلم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
خب برو منشی شو الان دنبال کسین ک یکم از کامپیوتر سر در بیاره

الان دانشگاه جوری شد۶ ک س روز اول هفته رو صب تا شب دانشگاهی و عملا این س روز نمیتونی هیچ کاری بکنی چون دانشگاهمم سراسری کلا نمیتونم نرم کلاسارو سخت میگیرن 

برا همین هیچکی قبول نمیکنه س روز اول هفته نباشم 

منطقیم نیست 

هنوزم دیر نشده منم رشتم حسابداری ترم۲همه رشته خوبیه

واقعا ؟

رشتت چی بود 

راضی؟