2777
2789
عنوان

درد و دل های دانشجو 🙂

1076 بازدید | 76 پست

سلام از ی جوون سردرگم بیکار بی پول و دانشجو 

من ۲۱ سالمه دو ترم دیگه لیسانس حسابداری میگیرم .(خیر سرم )

خیلی نامیدم واسه کار پیدا کردن .از رشتم زده شدم🥲🥲 .هر کجا بخوای بری سر کار همه میگن باید نرم افزار بلد باشی ۲ سال حداقل سابقه کار واسه کمک حسابداری میخوان راستش حتی پولشو ندارم برم کلاسای مختلف ک مثلا سپیدار یاد بگیرم و دوره های بازار کار شرکت کنم .

از بس دنبال کار گشتم واقعا حالم بهم میخوره از اگهی کار نگاه کردن .

الان سه چهار تا راه پیش رومه 

یه جایی کار هست ک گفت بهم چون نرم افزار بلد نیستی اول ی ۶ .۷ جلسه  بیا نرم افزار یادت بدم بعد یه کار میدم بهت حداقل ۵ ۶ میلیون باشه اینم اضافه کنم ک خیلی دوره و ماهی ۱.۵ کلا میره واسه تاکسی و اسنپ ولی خب خوبه هم میرم سر کار و کار یاد میگیرم و هم سابقه میشه برام ولی اون ۶ هفت جلسم پول میخواد ک ی قرونم ندارم اما در حد ۲ تومن اینا باشه میتونم جور کنم .🫠🫠

دوم اینکه منتظر بمونم سال بعد ک لیسانس گرفتم ازمون استخدامی بدم اونم برا هنراموز کلا حسابداری بر نمیدارن و مونده فقط بانک و دستگاهای اجرایی ک رقابت و پارتی توش زیاده .

سوم اینکه میخواستم برم کلاس طراحی سایت و تموم که شد پروژه ای کار کنم و یکم ک پول دستمو گرفت باهاش برم کلاسای نرم افزار و بازار کار حسابداری ولیییییی خیلی گرونن کلاساش در حد ۸ و ۱۲ تومنن 

من کلاس ای سی دی ال ک میرفتم ی استاد داشتم اونم طراحی سایت یاد میداد قیمت کلاساش خیلی کمتر بود ولی به خاطر حیض و کثافت بودنش متنفرم ازش نمیتونم برم کلاساشو 😑(طراحی سایتم خیلی دوست دارم خیلیم سعی کردم با یوتیوب و فیلم اموزشی یاد بگیرم اما نشد )

یه دلمم میگه بشینم از اول واسه کنکور انسانی بخونم همش مامانم اینا میکوبن تو سرم ک رشتت اآشغاله و نرفته معلم بشه فلانی معلم شده دانشجوئه اینقد حقوق میگیره و ازین حرفا 🙂🙂🙂راستم میگن تو ایران اخه کی پی علاقشو گرفته رسیده ب جایی ؟

البته بعضی مواقع میگم خب باشه من اون موقع بچه بودم نمیدونستم چی بخونم واسه سختیه تجربی ریاضی و حفظی بودن انسانی نرفتم اینا رو و فقط واسه عشقم ب کار تو بانک حسابداری خوندم 

اون موقع کدوم یکیتون گفتین ک صلاحت اینه فلان کارو بکن ک الان دارین بهم طعنه میزنید 

هیچ کسم نبود اون موقع مشاوره بده بهم 

بگه بابا علاقه چیه ...

اینم بگم همیشه شاگرد اول بودم با معدل ۲۰ رفتم حسابداری 🙂🙂🥲🥲

هووففف 

فکر نکنم کسی حوصلشو داشته باشه بخونه اینا رو 😅😅😅

طومار نوشتم 

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا با شریف و فوق لیسانس بیکارن، نمی تونی مهاجرت کنی؟

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛
بابا با شریف و فوق لیسانس بیکارن، نمی تونی مهاجرت کنی؟

نه والا واقعا ایت چند ساله دارم میبینم همه کار میکنن من بد بختانه درس نمیزاره باید ی کار پاره وقت پیدا بشه ک درسم برسم 

مهاجرتم نه والا نمیتونم پول ندارم درسم عالیه ها ولی رشته خوبیم نخوندم ک بورسه بگیرن خانوادمم سخت گیرن 

چرا عزیزم من همشو خوندم راستش من انتخاب رشته دارم

رشتمم انسانیه میشه تجربتو بگی یعنی من حسابداری اگه اوکی شد نرم؟

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
منم مهندسی میخوندم به خاطر فقر انصراف دادم الان دارم میرم خدمت

واقعا خیلی ناراحت شدم ب خاطر بی پولی ول کردی من یکیو فالو میکنم طرف با پول باباش داره روسیه دندان پزشکی میخونه حتی دیپلم مرتبتم نداره ها ولی چ کنیم همه چی اینجا با پول و پارتی میچرخه 

خیلی حسرتشو خوردم 

بانک پارتی نمیخاد شوهرم بدون پارتی قبول شد 

حسابداری که رشته خوبیه

به عنوان کسی که ۷ سال دانشجو بوده بهت پیشنهاد میدم کار غیر مرتبط انجام بده تا درست تموم شه 

من خودم از کار تو آنتشارات و سرپرستی خوتبگاه تا منشی شرکت و تجربه کردم البته الان با ارشد خانه دارم 

ولی همکار شوهرم یه دختر ۲۴ ساله است که با ازمون دادن اومده بانک پارتی هم نداشته رشته اش هم حسابداری

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

ببین کاش حداقل یکم‌پول جور میکردی میرفتی کلاس کامپیوتر محله ما ۱۵ جلسه سه تومنه با مدرک

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
بانک پارتی نمیخاد شوهرم بدون پارتی قبول شد  حسابداری که رشته خوبیه به عنوان کسی که ۷ سال دانش ...

سلام عزیزم من انتخاب رشته دارم رشتمم انسانیه تجربه خاصی داری بهم بگی من شانس قبولی حسابداری و اقتصاد رو دارم

و نمیتونم تصمیم بگیرم

چرا عزیزم من همشو خوندم راستش من انتخاب رشته دارم رشتمم انسانیه میشه تجربتو بگی یعنی من حسابداری اگ ...

اگه چند سال پیش مپرسیدی میگفتم برو دنبال علاقت رشته حسابداریم خیلی شیرنه متفاوته کلا 

ولی الان میگم یه رشته ای بخون ک به دردت بخونه سمت حسابداری نیا اشباع شده هر چقدرتو درس موفق باشی بازم باید تجربه داشته باشی و هزار تا مدرک از بیرون گرفته باشی تا بتونی کمک حسابدار بشی حتی هنراموزم دیگه برنمیدارن و ازمونای دیگه هم رقابتش خیلی زیاده