سلام از ی جوون سردرگم بیکار بی پول و دانشجو
من ۲۱ سالمه دو ترم دیگه لیسانس حسابداری میگیرم .(خیر سرم )
خیلی نامیدم واسه کار پیدا کردن .از رشتم زده شدم🥲🥲 .هر کجا بخوای بری سر کار همه میگن باید نرم افزار بلد باشی ۲ سال حداقل سابقه کار واسه کمک حسابداری میخوان راستش حتی پولشو ندارم برم کلاسای مختلف ک مثلا سپیدار یاد بگیرم و دوره های بازار کار شرکت کنم .
از بس دنبال کار گشتم واقعا حالم بهم میخوره از اگهی کار نگاه کردن .
الان سه چهار تا راه پیش رومه
یه جایی کار هست ک گفت بهم چون نرم افزار بلد نیستی اول ی ۶ .۷ جلسه بیا نرم افزار یادت بدم بعد یه کار میدم بهت حداقل ۵ ۶ میلیون باشه اینم اضافه کنم ک خیلی دوره و ماهی ۱.۵ کلا میره واسه تاکسی و اسنپ ولی خب خوبه هم میرم سر کار و کار یاد میگیرم و هم سابقه میشه برام ولی اون ۶ هفت جلسم پول میخواد ک ی قرونم ندارم اما در حد ۲ تومن اینا باشه میتونم جور کنم .🫠🫠
دوم اینکه منتظر بمونم سال بعد ک لیسانس گرفتم ازمون استخدامی بدم اونم برا هنراموز کلا حسابداری بر نمیدارن و مونده فقط بانک و دستگاهای اجرایی ک رقابت و پارتی توش زیاده .
سوم اینکه میخواستم برم کلاس طراحی سایت و تموم که شد پروژه ای کار کنم و یکم ک پول دستمو گرفت باهاش برم کلاسای نرم افزار و بازار کار حسابداری ولیییییی خیلی گرونن کلاساش در حد ۸ و ۱۲ تومنن
من کلاس ای سی دی ال ک میرفتم ی استاد داشتم اونم طراحی سایت یاد میداد قیمت کلاساش خیلی کمتر بود ولی به خاطر حیض و کثافت بودنش متنفرم ازش نمیتونم برم کلاساشو 😑(طراحی سایتم خیلی دوست دارم خیلیم سعی کردم با یوتیوب و فیلم اموزشی یاد بگیرم اما نشد )
یه دلمم میگه بشینم از اول واسه کنکور انسانی بخونم همش مامانم اینا میکوبن تو سرم ک رشتت اآشغاله و نرفته معلم بشه فلانی معلم شده دانشجوئه اینقد حقوق میگیره و ازین حرفا 🙂🙂🙂راستم میگن تو ایران اخه کی پی علاقشو گرفته رسیده ب جایی ؟
البته بعضی مواقع میگم خب باشه من اون موقع بچه بودم نمیدونستم چی بخونم واسه سختیه تجربی ریاضی و حفظی بودن انسانی نرفتم اینا رو و فقط واسه عشقم ب کار تو بانک حسابداری خوندم
اون موقع کدوم یکیتون گفتین ک صلاحت اینه فلان کارو بکن ک الان دارین بهم طعنه میزنید
هیچ کسم نبود اون موقع مشاوره بده بهم
بگه بابا علاقه چیه ...
اینم بگم همیشه شاگرد اول بودم با معدل ۲۰ رفتم حسابداری 🙂🙂🥲🥲
هووففف
فکر نکنم کسی حوصلشو داشته باشه بخونه اینا رو 😅😅😅
طومار نوشتم