2777
2789
منم میگم بیخیال ولی اخرش فکرم درگیره البته شاید چون من کلا بچه ندارم

من الان کامل دیگه پریود شدم قبلش هی لکه بینی داشتم هی قطع میشد پریودم عقب افتاد ولی شدم اخرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میگم بیخیال ولی اخرش فکرم درگیره البته شاید چون من کلا بچه ندارم

من پریودم خیلی منظمه حتی روز تخمک گذاریم هم وسط سیکل سرجاشه از قبل از اینکه تصمیم بگیرم اقدام کنم هرماه متوجه میشدم 

فقط نمیدونم مشکل از کجا بود که اون ماه نگرفت

این پنج سال هم جلوگیریم با قرص و اینا نبود همش‌طبیعی 

شاید مشکلی هست که پریودت اینطوری میشه  تا حالا آزمایش انجام دادی؟ همسرت چطور؟

اره انجام دادم ماما میگه ی کم تنبلی تخمدان داری و البته دکترم گفت اندومتریوز دارم شوهرم تست اسپرمش خوبه خداروشکر 

من پریودم خیلی منظمه حتی روز تخمک گذاریم هم وسط سیکل سرجاشه از قبل از اینکه تصمیم بگیرم اقدام کنم هر ...

منم کلا جلوگیریم طبیعی بوده ولی خب بابت این دوتا مشکل دارویی مصرف نکردم حالا میخوام برم دکتر در کنار رژیم دارو بخورم من از وقتی اقدام میکنم پریودام چند روزی عقب جلو میشن 

منم کلا جلوگیریم طبیعی بوده ولی خب بابت این دوتا مشکل دارویی مصرف نکردم حالا میخوام برم دکتر در کنار ...

من نمیدونم کدوم شهرید ولی شنیدم اصفهان دکترای ناباروری خوب زیاد داره چندتا از آشناهامون برای درمان رفتن اونجا و نتیجه گرفتن یزد هم همینطور اونجا هم دکتراشون عالی هستن

من نمیدونم کدوم شهرید ولی شنیدم اصفهان دکترای ناباروری خوب زیاد داره چندتا از آشناهامون برای درمان ر ...

من شوهرم اوایل ازدواجمون‌ که‌هنوز بچه دار نشده بودیم چون دوبار عمل فتق بیضه انجام داده بود یه مقدار نگران بود که دکتر بهش گفت باید بیای برای بچه دار شدن آزمایش اسپرم بدی که یکی دوهفته بعدش متوجه شدم باردارم دیگه نرفت 

الان میگه احساس میکنم واریکوسل دارم ولی اینقدر مشغله اش زیاده که مدام پشت گوش میندازه بره دکتر 

منم از این بابت یه مقدار نگرانم 

من نمیدونم کدوم شهرید ولی شنیدم اصفهان دکترای ناباروری خوب زیاد داره چندتا از آشناهامون برای درمان ر ...

من تهران ی دکتر خوب پیدا کردم ولی اول دکتر خودم رو نیگم بهم دارو بده چون اون سری گفت اول ول کن طبیعی اگه تا ۶ ماه نشد بیا با هم اوکیش میکنیم خداروشکر مشکلم حاد نیست بقول دکترم

من تهران ی دکتر خوب پیدا کردم ولی اول دکتر خودم رو نیگم بهم دارو بده چون اون سری گفت اول ول کن طبیعی ...

انشالله حالا یکی از فامیلامون ۵ساله ازدواج کرده الان بعداز ۵ماه اقدام باردار شد 

کلا بنظرم ناباروری دیگه وجود نداره نهایت ivf