2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نگرانم که بتا پایین بود ولی منفی نبود  گفتم شاید زودتر از موعد رفتم  حالا باز باید ...

نه بابا خیلی زود رفتی هنوز ب پریودی هم نرسیدی علائم چی بود ؟ یا علامتی نداری

علائمم احساس تهوع خیلییی خفیف بود گهگاهی میومد‌ سراغم فکر میکردم توهم زدم 

۵یا۶روز بعداز تخمک گذاری یه درد کمر و‌شکم عجیبی گرفته بودم از داخل بود بین شکم و کمر فکر میکنم درد لانه گزینی بود ولی لکه بینی نداشتم الان هم که نفخ و گرفتگی زیر شکم و‌دمای بدن بالا 

به به مبارکهههه چیکار کردی برا بارداری؟

ممنون عزیزم انشالله خبر بارداری خودتم بهم بدی باهم پروسه ی بارداری رو ادامه بدیم ♥️♥️

من ماه پیش که اولین ماه اقدامم بود کیت تخمک گذاری استفاده کردم و‌سعی کردم خیلی همه چی دقیق باشه و … و از روز تخمک گذاری به اون ور شروع کردم اقدام کردن خیلی استرسم بالا بود حتی از استرس احساس میکنم تخمک گذاری هم نکردم چون ترشح نداشتم 

ولی این ماه از بعد‌تموم شدن پریود یه شب درمیون دو شب درمیون اقدام داشتم روز تخمک گذاری هم کاملا متوجه شدم ترشحم خیلی نسبت به ماه قبل بیشتر بود همون موقع و دو روز بعدش هم اقدام کردم 

علائمم احساس تهوع خیلییی خفیف بود گهگاهی میومد‌ سراغم فکر میکردم توهم زدم  ۵یا۶روز بعداز تخمک ...

گرفتگی زیر شکم مثل درد پریودی نیست یه حالتیه که انگار زیر شکمت سفت شده باشه احساس سنگینی میکنی 

بی بی چک روژان بشدت دقیقه من اتفاقی این مارک رو گرفتم  از دو روز قبل از موعد سریع مثبت شد اونم پر رنگ هاله نبود در صورتی که آزمایش خونم بتا روی مرز بود 

ممنون عزیزم انشالله خبر بارداری خودتم بهم بدی باهم پروسه ی بارداری رو ادامه بدیم ♥️♥️ من ماه پ ...

مررسی عزیزم خیلیم عالی من این ماه اقدام کردم و مرتب بود ولی متاسفانه خیلی فشار عصبی بهم وارد شده فکر نکنم اگه خبری باشه هم گرفته باشه چون خیلی زیاد ناراحت بودم و گریه کردم❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘

مررسی عزیزم خیلیم عالی من این ماه اقدام کردم و مرتب بود ولی متاسفانه خیلی فشار عصبی بهم وارد شده فکر ...

اگه بخواد بگیره میگیره 

اتفاقا منم دقیقا بعداز تخمک گذاری یه اتفاقی برام افتاد که خیلی ناراحت شدم خیلی افسرده شدم و‌حالم گرفته بود و فکر میکردم نمیگیره 

ولی انشالله اگه عقب انداختی بی بی چک روژان بزن 

سر دخترم بعداز به روز تاخیر مدیکور یه هاله کمرنگ انداخت همون روزش رفتم آزمایش خون بتا ۱۴۳بود 

این سری دو‌روز قبلش اونم بعداز ظهر زدم خط پر رنگ انداخت بتا ۱۱بود 

اگه بخواد بگیره میگیره  اتفاقا منم دقیقا بعداز تخمک گذاری یه اتفاقی برام افتاد که خیلی ناراحت ...

والا نمیدونم خودم ک خیلی گریه کردم امیدوارم اینجوری باشه