2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم دختر من عاشق دخترم

وای انشالله خدا قسمتت کنه اینقدر دخترا مهربون و‌شیرین زبونن که حت نداره 

بعضی وقتا منو باباش راجب بچه ی دوم حرف میزنیم نظرشو‌ میپرسیم اینقدر دلسوزانه نظر میده قند تودلمون آب میشه 

خب مثلا تنبلی تخمدان هم باشه هیچی نمیشه با اصلاح سبک درمان میکنی بابا عزیزم یک بچه داری برا بچه دوم ...

من کلا فراری بودم از بچه آوردن هرکی میگفت‌بچه دوم بیارم عصبی میشدم چون دخترم خیلی اذیت کرد توی دوران نوزادی کولیک داشت خیلی سختی کشیدم تا بزرگ شد 

ولی از بس نازایی دیدم یه دفه حس کردم دیگه باید دومی رو بیارم وگرنه منم نازا میشم🤣

پریود شدی عزیزم؟ من در حال پریود شدنم 

اتفاقا امروز که پریود شدم زنگ زدم مامانم بهش گفتم توی اقدام بودم که پریود شدم گفت خرما بگیر با روغن محلی و سیاه دونه تفت بده روزای پریودی و روزای بعدش مدام بخور سریع باردار میشی 

وای انشالله خدا قسمتت کنه اینقدر دخترا مهربون و‌شیرین زبونن که حت نداره  بعضی وقتا منو باباش ر ...

من عاشق دخترم دقیقا باور کن دختر داشته باشم به بچه دوم فکر نمیکنم حتی

اره دیگه میخوام بیخیال بشم  ماه پیش اینقدر بهش فکر کردم هرروز یه جاییم درد میگرفت🤣🤣

منم میگم بیخیال ولی اخرش فکرم درگیره البته شاید چون من کلا بچه ندارم