2777
2789
بی بی زدم منفی بود 

گفتم ک داری زود میزنی باید صبر کنی از موعدت بگذره اونم ۴ روز یا بیشتر چون هر ان ادم ممکنه پریود بشه منم الان همش حالت پریودی دارم و فکر کنم پریود بشم

گفتم ک داری زود میزنی باید صبر کنی از موعدت بگذره اونم ۴ روز یا بیشتر چون هر ان ادم ممکنه پریود بشه ...

جالب اینجاست که حس پریود شدن ندارم سر بچه ی قبلیم یه روز بعد از موعد جواب داد 

حالا میگی امیدوارم باشم شاید منفی کاذب باشه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب اینجاست که حس پریود شدن ندارم سر بچه ی قبلیم یه روز بعد از موعد جواب داد  حالا میگی امیدو ...

والا تجربشو ندارم تا حالا هر چی بیبی زدم منفی بوده برا همین نمیتونم بگم کاذبه یا هر مورد دیگه ای ولی صبر کن شاید در حد عقب جلو پریودیه

جالب اینجاست که حس پریود شدن ندارم سر بچه ی قبلیم یه روز بعد از موعد جواب داد  حالا میگی امیدو ...

من خودم هنوز موندم گفتم تا روز موعد ماه قبلم که ۶ ام بوده صبر میکنم اگه تا ۶ شهریور خبری نبود بیبی میزنم

منم پریوددد شدم😂😂😂

من که اون دردی که‌گفتم‌زیر شکمم اذیتم میکرد امروز کاملا ار بین رفت فقط بعدازظهر داشتم ظرف میشستم یه درد پریودی بدی گرفتم طوری که داشتم گوشی صحبت میکردم از درد حال حرف زدن نداشتم گوشی رو انداختم فکر کردم پریود شدم رفتم چک کردم هیچی نبود بعداز چندقیقه دردش قطع شد 

کلا این ماه اولی که دارم اقدام میکنم احساس میکنم سیستم بدنم و‌هورمون هام به هم ریخته 

تهوع سوزش نوک سینه 

فردا دیگه واقعی موعدمه باید حتما بشم 🤣 چون هیچوقت سابقه نداشته پریودم عقب بیفته 

یعنی شده که جلو بیفته ولی هیجوقت عقب نیفتاده🤣🤣

من که اون دردی که‌گفتم‌زیر شکمم اذیتم میکرد امروز کاملا ار بین رفت فقط بعدازظهر داشتم ظرف میشستم یه ...

بابا حساسی بخدا یک بچه داری انقدر عجله نکنداصلا من اگه بودم در ریلکس ترین حالت ممکن بودم 

من ۲۸سالمه  بچم دختره  میدونی اینقدر که تنبلی تخمدان شایع شده ‌و حرفشو میزنن از این بابت ...

خب مثلا تنبلی تخمدان هم باشه هیچی نمیشه با اصلاح سبک درمان میکنی بابا عزیزم یک بچه داری برا بچه دوم بیخیال باش