2777
2789
عنوان

ترس جاری دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 49 پست
ببین بخوای مثل اونا باشی که زندگیت داغون میشه.فکر پیشرفت باش نه اینکه عیناً مثل اونا بخوای زندگی کنی ...

بنظرم رفتارهای خودشون خیلی اثر داره اما اونام ک پیغمبر نیستن. صد در صد ی رفتارایی میکنن ک دل من میشکنه. مث همین حرفای برادرشوهرم ک از حالا شهر خودمونو نمیپسنذه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرچقد درامد داشته باشم ب درامد برادر شوهر دندون پزشکم ک نمیرسه 

نه ظاهرت مثلا شوهر من و برادر شوهرم تقریبا سرمایه یکسانی دارن اما ما ملک داریم بیشتر ولی اونا ماشین خوب سوار میشن سفر خارجی میرن این تو چشم همه واووو تره در صورتی که ساید جمع بزنی ما بیشتر از اونا هم داریم یا مولا بر همه روشنه که پدر من شاید ۱۰۰ برابر پر اون داره اما ما چون ساده ایم اونا ریخت و پاش میکنن همه برا اونا بیشتر مایه میذارن

💜💜💜
حداقل یکسال اول عزیزن .وگرنه دیگه عادی میشه شمام سعی کن دیر به دیر بری پیشش.تجربه من اینه اگه از کسی ...

اره ب اینم فکر کردم اما خانواده شوهرم خیلی گرمن باهم زود ب زود همو میبینن..  خداکنه بتونم کمتر برم

ن میگم ارشد میخونم دارم تلاش میکنم شاغل بشم.. منظورم از درآمد من و شوهرم روهم هست ک ب درآمد برادرش ک ...

اره خب بهت حق میدم درامد دنداپزشک ها خیلی خوبه .ولی خب بیخیال باش بابا واسه خودت زندگی کن خوش بگذرون حتی با ساده ترین امکانات.زندگی خودتو با این چیزا تلخ نکن

من 31سالمه و ۵ساله عروسشونم

خب یک درصد فکر کن دختر ۲۰ تا ۲۵ ساله های الان مثل شما و ما باشن.بیان یکسال اول هستن بعدش اصلا خانواده شوهر رو قابل نمیدونن که بخوان بیان و برن.بازم خودت میمونی فقط

.                                       
گفتم زخم زبون نزن دوست مهربونم.. اومدم راه چاره بگیرم😔😔

زخم زبون نیست بخدا حقیقت  حالا هیچ اتفاقی نیفتاده فکرت شده اینکه اون زن بگیره چها شود؟

داری خودتو اذیت میکنی 

3تا برادرشوهر دارم بعد از ده سال عروس دوم اومد دکترا فیزیک داشت و استاد دانشگاه  انقدر خانم و خاکی که خدا میدونه عروس بعدی هم دیپلم اونقدر حسود و دروغگو که همه ازش بدشون میاد به مرور زمان  آدما ذات خودشون نشون میدن حالا شاید اولاش که جدیده  و تازه وارد مرکز توجه بشه ولی بالاخره همه ی اخلاقاش رو میشه اصلا مهم نباش واست 

ببین همین عروسمون فقط تا عقد بود اومد و رفت.عید امسال عیددیدنی خانواده شوهرمم بعد سیزده به در اومد.حتی خونه مادروهرِ خودش.کلا عید رو رفتن خونه مامانِ خودش و فامیلای خودش.

.                                       

از جاری غول نساز 

به عنوان یه دوست به جاری نگاه کن 

با جاریت دوست باش

ولی  همه چیزو بهش نگو حد و مرزا رو نگه دار

و حرفای اونم نرو به کسی بگو

و پشت سرش غیبتشو نکن

در کل حسادت و چشم و هم چشمی رو بذار کنار 

آدم اینجور آسوده تره

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید