2777
2789
عنوان

ترس جاری دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 49 پست

عزیزم همه این اتفاقایی که گفتی میوفته و به صورت طبیعی یه نفر وارد خانواده میشه هرکسی هم جای خودشو داره بستگی هم داره به موود اطرافیانت در همون روز که چه رفتاری با هرکدومتون داشته باشن به عنوان کسی که این مساله براش خیلی مهم بوده و ضربه های زیادی خوردم فقط میتونم بگم هرچی حساس تر باشی و ریز بین تر بیشتر اذیت میشی

💜💜💜
من واقعا بدشم نمیخوام..  میگم منم هستم.. هرچند پزشک نیستم.. اما منم هستم..  میترسم بیاد هم ...

داری سخت میگیری زندگی برات زهر میشه همینجوری ادامه بدی درضمن برادرشوهر جاری یا هرکس دیگه مگه چه نقشی دارن تو زندگی ما؟هیچی

حداقل برای من اینطوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهش فک نکن پیش داوری نکن جاری میتونه دوستت باشه اتفاقا من وجاریم ۱۲ساله زندگی میکنیم دیشبم پیام ب ...

نمیدونم چطوری خودمو پخته کنم تو این زمینه.  هررررچقدر این حرفا تو ذهنم میچرخه اما اخرش میام قمبرک میگیرم 

من واقعا بدشم نمیخوام..  میگم منم هستم.. هرچند پزشک نیستم.. اما منم هستم..  میترسم بیاد هم ...

باید همین الان با این واقعیت کنار بیاید که شما مرکز عالم نیستید، قرار نیست همه شما رو بیشتر از بقیه دوست داشته باشن، قرار نیست همه از شما پایینتر باشن، قرار نیست همیشه مرکز توجه باشید و همه اینا هیچ ایرادی نداره چون برای همه آدمای دیگه هم همینه. دست بالای دست بسیاره در هر زمینه ای و این معنیش این نیست که ما چون بهترین نیستیم پس بدیم

فقط خودتو بزن به بیخیالی وکمتر ببینشون راحتری ..تازه یه مدت مورد توجه قرار میگیره دیگه عادی میشه برای همه..مهم اخلاقه که هر کدومتون بهتر باشین مورد توجه قرار میگیرین .پس سخت نگیر به خودت

نگران نباش شاید اوایل که تازه وارد خانواده شده یکم برا همه چون جدیده جذاب باشه ولی بعد ازدواج فقط اخلاق و رفتار طرف که باعث میشه جذب بشن یا فاصله بگیرن نه ظاهر و موقعیت ..از اولش خودتو سرتر از اون بدون و برات مهم نباشه خیلی کم رفت وآمد کن باهاش خونواده شوهرت مهمتر باشه برات 

همینقدر بگم که یه مدت کوتاه مرکز توجهه.بعد عادی میشه برای همه.اون یه مدت رو تحمل کن.من تک عروسم بعد ...

ای وای.. پس بازم قدر شما رو دونستن خداروشکر..  نمیدونم اما حتی خود برادرشوهرمم دائم شهری ک داره توش درس میخونه و قراره توش زندگی کنه رو تعریف میکنه و من حتی نمیتونم برم اون شهر برا زندگی چون مادر تنهاست و پدرم فوت شده

ای وای.. پس بازم قدر شما رو دونستن خداروشکر..  نمیدونم اما حتی خود برادرشوهرمم دائم شهری ک داره ...

ببین بخوای مثل اونا باشی که زندگیت داغون میشه.فکر پیشرفت باش نه اینکه عیناً مثل اونا بخوای زندگی کنی.

.                                       
فقط خودتو بزن به بیخیالی وکمتر ببینشون راحتری ..تازه یه مدت مورد توجه قرار میگیره دیگه عادی میشه برا ...

اون ی مدت چقد طول میکشه..  من خودمو میشناسم برام جهنم میشه اون روزا..  چرا انقد من خامم تو این مساله

اون ی مدت چقد طول میکشه..  من خودمو میشناسم برام جهنم میشه اون روزا..  چرا انقد من خامم تو ...

حداقل یکسال اول عزیزن .وگرنه دیگه عادی میشه شمام سعی کن دیر به دیر بری پیشش.تجربه من اینه اگه از کسی بدت میاد اصلا کمتر بهش نگاه کنی راحتری البته تجربه ی منه،،،😆