2777
2789
عنوان

اگر به نماز اعتقاد داری بیا

387 بازدید | 21 پست

بچه ها یه کتاب معرفی میکنم🌱

خیلی خیلی خیلی نگاه مون به نماز رو اصلاح میکنه

و خیلی روی اهل نمازه صحیح شدن اثرمیزاره.

و انگیزه میده چون جواب خیلی سوالامون یا حس مون راجب نماز به زبون خیلی ساده میده.

هرجوریه تهیه کنین بخونین خیلی زود

《چگونه یک نماز خوب بخوانیم》

از علیرضا پناهیان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا نماز اثر گذاره در پاک شدن روح ، گرایش به گناه کم میشه اگه با حضور قلب خونده بشه . 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

من ب نماز اعتقاد دارم ولی بعضی وقتا میخونم خیلی وقتا نه😑😑😰

تاپیک قبلیمو بخون راجب همین موضوع نوشتم

ببین این کتاب رو بخون بخدا اهل نماز میشی منکه واقعا طعم نماز روچشیدم باخوندن ب این کتاب و عمل کردن بهش خیلی چیز خفنیه

تاپیک قبلیمو بخون راجب همین موضوع نوشتم ببین این کتاب رو بخون بخدا اهل نماز میشی منکه واقعا طعم نما ...

پی دی اف اش بنظرت پیدا نمیشه ؟

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

منم عاشق توام عنتر 🤣🤣🤣🤣توروحت بااین اسمت اصلا نتونستم بی تفاوت رد شم

من کشته مرده زیاد دارم توام ب لیست اضافه میکنم😌

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
واقعا نماز اثر گذاره در پاک شدن روح ، گرایش به گناه کم میشه اگه با حضور قلب خونده بشه . 

اره واااقعا

نماز رو اگه اول وقت و باتوجه به خداو معانی بخونیم یه مدت اثارش رو مثل معجزه میبینیم

من فقط حسرت این همه سال ک گذشت و از نعمتی  بود محروم کردم خودمو میخورم