2777
2789
عنوان

چقد منو در خیانت همسرم مقصرمیدونید؟ 🫂😔

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 28 پست

خیانت هیچ توجیهی نداره وووولی 

شما نباید اینقد قهر میکردی نباید بخاطر عمو خاله دایی گند میزدی ب زندگیت ول میکردی می‌رفتی وقتی که بزور باهم ازدواج کردین و میدونستی خانواده ها ناراضین پس هرچی می شنیدی باید پشت گوش مینداختی و اهمیت نمی دادی نه که هی اعصاب شوهرتو خورد کنی و هی بری قهر باید بیخیال میشدی مردا اعصاب دعوا و حرفای خاله زنکی رو ندارن برعکس من جات بودم می موندم زندگی رو برای شوهرم بهشت میکردم حالا مادرشوهر هرچی بخواد زر بزنه بدرک نمیخوام سرزنشت کنم ولی باید شوهرتو که اینقد عاشقته عاشقتر میکردی میگرفتی تو مشتت ... لق بقیه 

ووووووولی وقتی با خانواده ها خوب شدین و دوباره بچه دار شدین و همه چی‌درست و ترمیم شده نباید خیانت میکرد برو پیش مشاور ببین ته دل خودت چی میگه

ما آبادانیا   
دختره هرچقدرم زشت بوده قلب پاک وبزرگی داشته واخلاق خوبی ک هم شوهرت جذبش شده هم وقتی فهمیده توهستی او ...

پولهایی ک شوهرم بهش هدیه داده بود و هم پس داد ب من 

💙تعین جنسیت ان تی   بر اساس نظریه رمزی💜   کسی که نظر‌ش باشما فرق داره دشمن شما نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پیشنهاد بدم؟ روزایی ک قهرین و نمتوتین حرف بزنین یا هم تو اتتق حدا چت کنین کم کم چتو مث روزای او ...

چه پیشنها خوبی🌱⚘

منم گاهی که با همسرم سر سنگین میشم با چت مشکلمونو حل می کنیم و اوضاع خیلی بهتر میشه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

اصلا خانواده اون گفتن اینجور اونجور یا سکوت میکردی یا جوابشون میدادی دیگ چرا شوهرتو کشیدی وسط توام ب شوهرت میگفتی هروقت خانواده منم ی چیزی بتو گفتن تو برو جوابشون بده منم هیچی نمیگم

چه پیشنها خوبی🌱⚘ منم گاهی که با همسرم سر سنگین میشم با چت مشکلمونو حل می کنیم و اوضاع خیلی بهتر می ...

من مجردم ولی اینو یاد گرفتم

از یه خاستگار احساسی اینو تجربه کردم

دعا کنید منم خوشبخت بسم

راجع به زندگیت همینو میتونم بگم که برو پیشش بگو بیا یه جوری از اول شروع کنیم انگار همین دیروز عاشق هم شدیم

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
من مجردم ولی اینو یاد گرفتم از یه خاستگار احساسی اینو تجربه کردم دعا کنید منم خوشبخت بسم

انشالله که خوشبخت و عاقبت به خیر باشی گلم🌻

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
اوه چرا چند ماه چند ماه میزاشتی میرفتی خونه مامانت نرفتی مشاوره؟

میرفتم ولی خدا هزاربار لعنتش کنه ک بدتر تشویقم میکرد ب دوری و ستیز ... 

💙تعین جنسیت ان تی   بر اساس نظریه رمزی💜   کسی که نظر‌ش باشما فرق داره دشمن شما نیست 
پولهایی ک شوهرم بهش هدیه داده بود و هم پس داد ب من 

پس ببین چ قلب بزرگی داشته هیچی اندازه ذات خوب ادم و جذب نمیکنه 

قهر و رفتن خونه پدر هم ی بار شما سرهرچیزی رفتی قهر 

دیگ اگ قهر میری برو ک دیگ برنگردی اگ هم میخوای برگردی بمون خونت وقتی خونتو جدا کردی باید زندگیتو جمع میکردی مشکل مالی همه دارن خودتم ی جای زندگی ومیگرفتی همراه شوهرت سفارش سبزی میگرفتی ترشی مینداختی یا چ میدونم هرهنری ک داری شوهرتو سنگ رو یخ کردی انقد رفتی هنوزم دیر نیست برا زندگیت بجنگ شوهرتم‌میاد سمتت دل شکستشو کم کم بند بزن بخاطر دوتا طفلت

پس ببین چ قلب بزرگی داشته هیچی اندازه ذات خوب ادم و جذب نمیکنه  قهر و رفتن خونه پدر هم ی بار ش ...

من قیافه و ظاهر خیلی خوبی دارم 

خانوادمم تحصیل کرده و جایگاه اجتماعی خیلی عالی 

از خانواده مرفه و خیلی کم جمعیت  واسه همین تصور اینکه بم خیانتش بشه واسم دوراز تصور بود .. 

ولی الان میفهمم ک هیچکدوم ازاین پوئن ها ذره ای ذره ای  

کمک نمیکنه توزندگی ...