2777
2789

باعشق ازدواج کردیم باعشق خیلی زیااااااد 

واسه همدیگه جون میدادیم 

به سختی بهم رسیدیم ازخانواده ها گذشتیم .. 

۶ ماهی دوست بودیم وبعدش ازدواج کردیم رو ابرا بودیم 

هرچی میگفتم نه نمیگفت قید همه رو میزد بخاطرمن 

منم واسش میمردم .. اما ازهمون روزای اول اختلافات شدید خونوادگی خودش و نشون داد نهایت بی احترامی ها و شروع 

خالع زنک بازیا دخالتا دوبهم زنیا  پر کردن مغزا ... 

شروع خالت اینو گفته  داییت اونو  عمت چرا نشست عموت چرا پاشد و ..... شیپور جنگ زده شد 

مدام سر بقیه درحال جنگ و ستیز بودیم .. 

و تحت تاثیر دیگران 

قهر و اشتی ... درحالی ک تو تایم قهر  دیوونه میشدیم واسه همدیگه .. 

گذشت و عروسی کردیم اختلافا ب سرحد رسید خونم نزدیک مادرش بود و نهایت ستیز و داشتیم   شروع دعواها و بی احترامی ها و نهایت توهینا بود .. اون بمن بی احترامی های وحشتناک میکرد منم شوهرم و تخت فشار میزاشتم و  میرفتم قهز خونه پدرم 

قهرای طولانی مدت ... 

یک ماه 

شیش ماه 

یکسال 

برم میگردون با گریه  منم خیلی حق داشتم  هرروز تواون زندگی خورد میشدم .. نهایت بی احترامی ها بهم میشد 

باراول ک رفتم   وقتی برگشتم کمدمو خالی کرده بود روتخت و با عطرلباسام میخوابید ... 

باردوم بارسوم و ...... پدرمم بهش فشار میاورد 

خانوادش بهش فشارمیاوردن 

بازم برای بار هزاروم بقیه رو واسطه میکرد و گریه میکرد و برم میگردوند .. 

بچه دارشدم تقریبا دوسال بچه رو   یکی دوماهشم توخونه نبودم همش دعوای خانواده ها و من در رفت وامدهای طولانی مدت .. 

خونمو عوض کردم با فشار زیاد و دادگاه .. بردم یجای دور از هردوخانواده ..  یمدت ب زندگی عاشقانه قبل برگشتیم .. همه چی عاااالی ک باز شروووووع شد    ناله های خانوادشو افتادنش ب جون من ... دبگه اصی شده بود  دست روم بلند میکرد  اعصابش ضعیف شد بود و تحمل حرف زدن عادی ام نداشت تحت فشار مخارج زندگی قرارگرفت و رابطه جنسیمون سالی دوبارم ب زور بود  ازهم سرد شده بودیم ... طلاق عاطفی سالی ماهی چندبار باهم گرم میشدیم ..   این وسط چندین بار مچشو میگرفتم   چت کرده بود از فشار و تنهاییاش میگفت   سک..س چت نبودن هیچ کدوم .. فقط ازچت کردن اروم میشد .. 

خیلی بی محبتی دیده بود توخانواده ... ازبچگی دوست داشته نشده بود ومادرش ب شدت تحقیرشون میکرد و میکنه .. ب من پناه اورده بود و منم خودم افسرده و دپرس و پراز عقده و خلا 

تا گذشت و زندگی یکم روالش بهترشد دوباره باردارشدم .. باخانوادش اشتی کردیم و رابطمون عالی شده بود منم باهاش گرم ک نه اصلا ولی در حد زندگی های معمولی  حرف های معمولی .... سر میکردیم  ک مچشو گرفتم  ۶ ماهی  تو تایمی ک قهر بودم خونه پدر سر دلایل مزخرف با یکی دوست شده بود از خودش بزرگتر خیلی سطح پایین .. زشت  اصلا فجیع ...  اما با اینم رابطه جنسی نداشت .. فقط کمبود عاطفه ومحبتشو میگرفت .. قرارگذاشته بودن بهش هدیه داده بود دختره کلی لباس و ... شوهرمم کلی پول بهش داده بود 

وقتی مچشو گرفتم معذرت خواهی نکرد گغت حقته  .. گفت ارزش اون خیلی بیشتر ازتوعه    مگه همه چیز قیافه اس ؟ اون تنهاییام و پرکرد  بااون فهمیدم زندگی ینی چی .. بااون فهمیدم دوست داشته شدن ینی چی ..  اون همیشه حالمو خوب میکرد و تو همیشه اشکم و دراوردی  ترجیح میدم تو بمیری  ولی اون نره .. 

ولی اونم وقتی فهمید متاهله ولش کرد و رفت و ازمن اومد حلالیت گرفت .. 

💙تعین جنسیت ان تی   بر اساس نظریه رمزی💜   کسی که نظر‌ش باشما فرق داره دشمن شما نیست 

متن طولانی بود نخوندم 

اما همییییشه کسی ک خیانت میکنه مقصره  اگه مریض نبود از راه درستش کارشو انجام میداد نه خیانت

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎

نخوندم ولی خیانت تقصیر هیچ کسی نیست 

از ذات خرابه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحا شدم  مردم و رنده شدم ... 

ولی بهش حق دادم .. 

میدونم خیانت هیچ توجیحی نداره 

ولی من شوهرم و تک و تنها با تموم نابلدی هام رها کردم ب امون خدا .. 

هزاربار شکستمش .. حق داشتمممممم توزندگی زجر کشیدم امااااا وقتی فهمیدم ارزش نداشتن ک دیگه عشقش و ازدست دادم .. 

اما هنوزم خیلی دوسم داره 

هنوزم  مث روزای اول باعشق نگام میکنه ولی دلسرددددددد  بی روح  حتی نمیخاد باهام همکلام بشه پراز کینه ای دلش ازم 

💙تعین جنسیت ان تی   بر اساس نظریه رمزی💜   کسی که نظر‌ش باشما فرق داره دشمن شما نیست 

من تا یه جاییش خوندم شبیه فیلم ملی بود 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

هردوتون مقصرین کم مقصر نبودی وقتی چن چن ماه چن ماه تنها بوده جات خالی بوده وقتی از تو محبت نبینه با زمینه ای که داشته جذب دیگری شده خیانت توجیه نداره ولی این جوری خودشو قانع کرده

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

دختره هرچقدرم زشت بوده قلب پاک وبزرگی داشته واخلاق خوبی ک هم شوهرت جذبش شده هم وقتی فهمیده توهستی اونده حلالیت گرفته من باشم اخلاقمو درست میکنم 

بعدشم اون دایی وخاله وعمو وعمه الان کجای زندگیتون اصلا ارزش ندارن گوربابای همشون

من نمیگم شما مقصری عزیز دلم فقط می دونم قهر کردن و رفتن از خونه عاقبت خوبی نداره..ای کاش حداقل تو خونه می موندی و همونطوری بهش فشار میاوردی و باهاش صحبت نمی کردی

حالاهم دیر نشده اگه واقعا بخوای می تونی دوباره زندگیتو بسازی

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃