2777
2789
عنوان

بچه ی لجباز و بی قرار

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 40 پست
نسبت به بچه هایی دیگه گوشی کمتر میگیره...ولی تی وی قبلاً می‌نشست مشغول میشد الآنم دیگه نه

کلا تی وی و گوشی برای بچه زیر ۳ سال ممنوعه و به شدت مضر. بعد از اون هم خیلی خیلی کم میتونه ببینه. اکثر بچه هایی که این روزا به اشتباه تشخیص بیش فعالی و اوتیسم و ... میگیرن اونایی هستن که اصطلاحا کودک دیجیتال شدن. به نظرم یه مدت کلا مجازی رو قطع کنین ببینین تاثیر داره رو رفتارش

این صحنه بسیار آشناس😁 خیلی بچه ها رو دیدم اینطورن به شوهرم میگم ما چون خودمون توی بچگی آرام بود ...

آره بخدا...من والله ندیدم بچه اینجوری....من میبینم بچه ها ماماناشون هر چی میگن گوش میکنن...این اینجور نیست اصلا انگار با این نیستیم😰😰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تی وی و گوشی برای بچه زیر ۳ سال ممنوعه و به شدت مضر. بعد از اون هم خیلی خیلی کم میتونه ببینه. اک ...

نمیدونم والله...ولی بچه داداشم ۲۴ ساعته گوشی دسته دختره ولی اینجور نیست صبوره و حرف گوش کن...پس چه جوری کل روز رو مشغولش کنم....باشم دو شیفت سرکاره

آره بخدا...من والله ندیدم بچه اینجوری....من میبینم بچه ها ماماناشون هر چی میگن گوش میکنن...این اینجو ...

منم چندبار همین جمله رو گفتم که چرا بچه ها دیگه اینطور نیستن نشستم گریه کردم از دستش  درکت میکنم

بعدش میگم خدایا شکرت

میترسم گلایه ام ناشکری باشه چیزیش بشه دیگه نمیتونم خودمو ببخشم  میگم اینم آزمایش منه

امشب یه پسر ۷-۸ ساله دیدم از خیابون داشت میگذشت دستش تو دست پدرش 

میخندید خیلی خوشحال بود انگار که با پدرش اومده بیرون

اما ... پاش می لنگید ، دهنش یکم کج بود ...فکرکنم تشنج کرده بود یا مادرزادی بود 

دلم به درد اومد همون ثانیه به شوهرم گفتم ناشکری میکنیم ما...

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
دخترمنم 3سال ونیمه خیلی لجبازی وبی قراری میکنه حایی بریم اذیتم میکنه خیلی

میشه از رفتاراش بگی ببینم مثل پسر منم یا نه....نمی‌دونم چرا خیلی نگران این رفتاراشم.....خیلی هم عصبی شدم 

نمیدونم والله...ولی بچه داداشم ۲۴ ساعته گوشی دسته دختره ولی اینجور نیست صبوره و حرف گوش کن...پس چه ج ...

اون بازیا که واست نوشتم خودم همینا رو باش بازی میکنم

واسه یه مادر دیگه نوشته بودم کپی زدم . 

البته

بهترین بازی براش وجود یک همبازیه

از فامیل یا همسایه یا پارک

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
نمیدونم والله...ولی بچه داداشم ۲۴ ساعته گوشی دسته دختره ولی اینجور نیست صبوره و حرف گوش کن...پس چه ج ...

بچه ها باهم فرق دارن. این مشکل در بچه هایی که دیجیتال شدن و در عین حال ارتباط مادر با کودک کم هست بیشتر بروز میکنه. بچه باید سرش با بازی گرم بشه نه با تصاویر دو بعدی که تو سن پایین اکثرا براش نامفهومه. در کنار این اگر کودک با والدین مخصوصا مادر وقت نگذرونه و محبت نبینه دچار اضطراب میشه که نتیجش میشه اون چیزایی که شما میبینین

منم چندبار همین جمله رو گفتم که چرا بچه ها دیگه اینطور نیستن نشستم گریه کردم از دستش  درکت میکن ...

میدونم چی میگی....بخدا منم ناشکری نمیکنم....فقط دوست دارم یکم آروم باشه...حرف گوش کن باشه...لج نکنه.......وگرنه بقرآن همیشه شکر خدا میکنم که سالمه

میدونم چی میگی....بخدا منم ناشکری نمیکنم....فقط دوست دارم یکم آروم باشه...حرف گوش کن باشه...لج نکنه. ...

آره میفهمم 

الهی خدا آرومشون کنه  به ما هم انرژی و صبر بده☺

وقتی بره مدرسه خیلی بهتر میشه

مربی و معلم اثر زیادی رو بچه دارن 

بچه ها باهم فرق دارن. این مشکل در بچه هایی که دیجیتال شدن و در عین حال ارتباط مادر با کودک کم هست بی ...

آره راست میگی چقدر حرفات درسته...‌‌‌واقعیتش یکم بی حوصلم...شاید باهاش زیاد بازی نکردم اینجور شده....قبلاً اینجور نبود بدتر شده 

بچه ها باهم فرق دارن. این مشکل در بچه هایی که دیجیتال شدن و در عین حال ارتباط مادر با کودک کم هست بی ...

بله 

من وقتی خودم باش بازی میکنم 

یا بغلش میکنم میگم خیلی خوشحالم تو رو دارم تو خیلی خوبی 

بعدش خوش رفتارتر میشه

آره میفهمم  الهی خدا آرومشون کنه  به ما هم انرژی و صبر بده☺ وقتی بره مدرسه خیلی بهتر میش ...

من الان تو فکرم اگه رفت پیش دبستانی حرف مربی رو گوش نکنه چیکار کنم...اصلا حرف هیچکی رو گوش نمیکنه

میشه از رفتاراش بگی ببینم مثل پسر منم یا نه....نمی‌دونم چرا خیلی نگران این رفتاراشم.....خیلی هم عصبی ...

میریم جایی مدام حرف میزنه

شیشه روبکش پایین...چرا فلانی اون کاروکرد...دادمیزنه...خیلی گریه میکنه

برای رسوندن مفهومش پاش ومیکوبه زمین وگریه وجیغ.

بی قراره توهمه کاری سرک میکشه توخونه خودمون آرومه ها ولی جایی بریم آروم نداره

همین دیشب باغمون بودیم انقد اذیت کرد برگشتنی بغضم گرفت 

البته دخترمن بابزرگترازخودش همبازیه رفتارای اونم روش تاثیر میزاره خیلی بداخلاقش میکنه...

دشمن باشین...ولی ادای دوستارو درنیارین!