2777
2789
عنوان

بچه ی لجباز و بی قرار

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 40 پست
من الان تو فکرم اگه رفت پیش دبستانی حرف مربی رو گوش نکنه چیکار کنم...اصلا حرف هیچکی رو گوش نمیکنه

اتفاقا من میخوام امسال بزارم مهد..بازی باهم سن وسالاش رفتاراش ودرس میکنه

دشمن باشین...ولی ادای دوستارو درنیارین!
آره راست میگی چقدر حرفات درسته...‌‌‌واقعیتش یکم بی حوصلم...شاید باهاش زیاد بازی نکردم اینجور شده.... ...

شما یک ماه وقت بزارید. مجازی قطع کامل. فقط ببرینش پارک و بیرون از خونه بازی کنه. امر و نهیش نکنید غیر از مواقع خطر. بهش محبت کنید. بهش استقلال بدین. اگر خوب نشد. تست کنید. ضرر نداره بخدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان تو فکرم اگه رفت پیش دبستانی حرف مربی رو گوش نکنه چیکار کنم...اصلا حرف هیچکی رو گوش نمیکنه

اینو بت میگم چون پسرکم رفت پیش دبستان اینقد حرف گوش کن بود واسه مربی که نگو ، تکالیفشم انجام میداد 

هرجا هم میگفت خسته شدم خودم میگفت اشکال نداره کافیه 

مربیا با حوصله و دوره دیده هستن خیالت راحت

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
هیچ چیزی آرام بخش تر از ابراز محبت مادر به بچه لجباز نیست

بله محبت باعث میشه اونم برای رضایت مادر تلاش کنه 

قصه های قبل از خواب هم خیلی خوبه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

دختر منم مرداد میشه پنج سالش اگه یه چیزی بخواد بهش ندی بی محلی هم کنی آروم نمیشه مخصوصا پیش پدرش چون فهمیده باباش به گریه حساسه خیلی لجبازه میشینه برای یه چیز کوچیک یه ساعت گریه می‌کنه خسته شدم از دستش