2777
2789
عنوان

کسی اینجوری بوده قبل ازدواجش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 58 پست
دعاکن منم ازدواج کنم با عشقو ارامش و علاقه💐۲۳سالمه همه افراد نزدیکمون عروس شدن من فقط نشدم 😅حس بدی ...

عزیزم ان شالله که ازدواج خوب و عالی داشته باشی

اصلا کی ازدواج کنی مهم نیست مهم اینه خوب ازدواج کنی

الان همه ازدواج میکنن اما حالشون با طرفشون خوب نیست

من ۳۰ سالمه خودم خواستم که زود ازدواج نکنم از ۱۸ سالگی کلی خواستگار داشتم و همیشه فامیل و آشنا زدن تو سرم که چرا ازدواج نمیکنی نزدیکامم زود ازدواج کردن

واقعا تمایلی به زود ازدواج کردن نداشتم....

سعی کردم از مجردیم استفاده ببرم 

چون ازدواج پذیرفتن کلی مسئولیت....برای پذیرفتن این مسئولیت ها وقت زیاد هست اما واسه جوونی کردن وقت خیلی کمه از این روزات استفاده ببر و سعی کن دنبال موفقیت ها و اهدافت باشی اگه دنبالشون نری زندگی متاهلیت هم مث مجردی بدون هدف برات روتین و خسته کننده میشه....

سعی کن به حرف دیگران کاری نداشته باشی هیچکس اندازه من از اینکه تا این سن ازدواج نکرده حرف نخورده.....

من همسن و سالام بیشتر از ۱۰ سال پیش ازدواج کردن همه ولی همه اشون حسرت زندگی مجردی منو میخوردن

💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا منم اصلا حوصله ی این مسخره بازیا رو ندارم  به خودشم گفتم بیا منو همینجوری وردار ببر من ...

شوهر منم همینو میگفت،میگفت یه روز عصر میام دنبالت بریم محضر تمومش کنیم 😂😂😂 منم همه چیز و خیلی خیلی ساده گرفتم عقد و عروسی هم با هم تو یه روز تو خونه گرفتیم مهمون خاصی هم نداشتیم خودمونی بود،واقعا حوصله مراسم شلوغ و دردسرهاش رو نداشتیم

من با خنثی ترین حال ممکن رفتم محصر منم مث ت توی صفر عقد کردم تازه ازدواج من سنتی بود چقد بدم میاد ...

نه من قراره بعد ماه صفر نامزد کنم....

چقد بده این حال😔

من واقعا خیلی دوستش دارم نمیفهمم این حال مسخره چیه 

نمیفهمم این همه بی ذوقی دلیلش چیه

بخدا بارها یهویی بهم گفته من خیلی ذوق دارم ولی من هیچی نمیگم در جواب بهش

حتی قبل اینکه تاپیک بزنم حرف میزدیم با هم بهم پیام داده بودو بعد با کلی ذوق و شوق یه چیزی رو تعریف کرده بعد من حتی دیگه جوابشم ندادم😒

💔
شوهر منم همینو میگفت،میگفت یه روز عصر میام دنبالت بریم محضر تمومش کنیم 😂😂😂 منم همه چیز و خیلی خیل ...

🤣🤣چقد خوب....واقعا اینجوری بهتره آدم ساده بگیره کمتر بهش سخت گرفته میشه

💔
عزیزم ان شالله که ازدواج خوب و عالی داشته باشی اصلا کی ازدواج کنی مهم نیست مهم اینه خوب ازدواج کنی ...

اخه درس نخوندم تافوق دیپلم خوندم دوستی ندارم چجوری لذت ببرم از مجردیم واقعا دلم میخواد یه زندگی داشته باشم براخودم‌باعشق باشه و احترام مثل بقیه خانما ک متاهلن