2777
2789
عنوان

کم بودن مایع دور جنین

85 بازدید | 5 پست

تو هفته ۱۶ میزان مایع ۹ بوده کمه؟شکمم هم خیلی کوچیکه شله چرا اینطوریه؟

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
برو دکتر بهت سرم میده جبران میشه کوتاهی نکن نباید مایع کم بشه 

جمعه بیمارستان بودم فقط گفت مایعات زیاد بخور و اگه اسهال داشتی حتما سرم بزن فقط همین

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم کنه یا نه 

اما من تا خود زایمانم که ۴۱ هفته بود شکمم خیلی کوچیک بود من ریزنقش هم هستم ۵۴ کیلو بودم ماه آخر شدم ۶۶ به زور دیگه 

اصطلاحا میگن باد کرد پف کرد هم نبودم لباس‌های قبلم هم تقریبا اندازم بود مثلا مانتو نخریدم همون قبلیا رو جلو باز میپوشیدم 

از ماه ۸ گفتن مایع دور جنین کمه ختم بارداری

دور سرش کوچیکه 

بدنش رشد نکرده

ناقصه 

چرا تغذیت خوب نیست چرا لاغری 

چرا بچت وزن نگرفته

سن بارداری با سن جنین نمیخونه

یه بار شوهرمو صدا کردن با خاک یکسان کردن که چرا به من نمیرسه آخی

من هر هفته مله آخر هر روز میرفتم nst میدادم 

آخرش که گفتن هیچ مایع دور جنین نیست ختم بارداری سریعا 

دیگه رفتم سونو یه جای دیگه گفت یه مشت بیسواد ریختن اونجا بچت سالم وزن عالی همه چی صحیح و سالمه

و ده روز دیگه زایمانته دقیق همونم شد دیگه باید هرروز میرفتم چکاپ دیگه نرفتم بهم استرس بدن همون سر ده روز رفتم بیمارستان و زایمان کردم بچم ۳ کیلو ۱۰۰ بود اما ماشاله تو هر ماه ۱.۵ کیلو وزن میگرفت الانم ۳ سالشه ماشاله سالم و باهوش و شیطون

اینا رو گفتم استرس نگیری ولی حتما تحت نظر یه دکتر خوب باش

سونو هم خصوصی برو نه دولتی پیش دانشجو و تازه کارا

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
نمیدونم کنه یا نه  اما من تا خود زایمانم که ۴۱ هفته بود شکمم خیلی کوچیک بود من ریزنقش هم هستم ...

ممنون عزیزم