2777
2789

نه پای رفتن دارم ن دل موندن تو این زندگی،حس میکنم دگ هیچ احترامی بین منو شوهرم نمونده ،نه احترام و نه حتی کوچکترین مهر و محبتی،این زندگیو بخاطر دخترم و برنگشتن ب خونه پدرم تحمل میکنم.چیکار باید بکنم؟کسی بوده ک از طلاق برگشته باشه ولی بعد رابطشو تونسته باشه درست کنه؟خیلی خسته م بخدا....

اگه همسرت هم بخاد میشه . لطفا با همسرت تلاش کن

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از همه دنیا ازش ناامیدم،حرفایی بهم گفته ک اگ بمیرم هم یادم نمیره،کاش میمردم...

تو دعوا همه چی گفته میشه تو اوج عصبانیت 

بدل نگیر عزیزم

بخاطر خودت بخاطر دخترت تلاشتو بکن از اول بسازید اصلاهم ب اون حرفا فک نکن

اگه یه سقف بالای سرت هست اگه از نظر مالی خوراک پوشاک محیات میکنه تو خوشبختی.اینو بگم فعلا اصلا بحث ب ...

ممنون از پیامت ولی من دارم دق میکنم بخدا،همسرم عصبیه با ی حرف کوچیک از جاش میپره داد و هوار میکنه یا توهین،حالم از حرف زدن باهاش بهم میخوره وقتیم حرف نمیزنم همش میگه چته تو خودتی محل نمیدی،کاش میشد مثل همخونه باشیم،حرف نزنیم فقط بالاسر بچه مون باشیم

وقتی میاد تو خونه انگار غم دنیا میشینه روی دلم،اونو چکارش کنم؟

میگم که بی تفاوت باش انگار باهاش نسبتی نداری مهمونی چیزیه دایم خونه نیست که بخودت برس برو ارایشگاه بیرون خرید فکرتو مشغول چیزاعه دیگه کن برو اتاق دخترت ب بهونه خابوندنش بروحموم زنگ بزن ب این واون

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار
میگم که بی تفاوت باش انگار باهاش نسبتی نداری مهمونی چیزیه دایم خونه نیست که بخودت برس برو ارایشگاه ب ...

باور میکنی همه اینکارارو میکنم،کاملا میزنم ب بیخیالی،ولی تا کی؟چقدر آدم میتونه اینجوری زندگی کنه؟ینی هدف من از زندگی این زندگی بوده؟پس کی باید زندگی کرد؟

باور میکنی همه اینکارارو میکنم،کاملا میزنم ب بیخیالی،ولی تا کی؟چقدر آدم میتونه اینجوری زندگی کنه؟ینی ...

کم کم همه چی درست میشه خودتم باید بخای دیگه البته من درجریان زندگی شما نیستم ولی اگه واقن دوسش داری میتونی  جذبش کنی کم کم  ی عطر خوب ی ارایش ملیح  غذاعه خوب ارامش همه اینا مردو جذب میکنه

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار
باور میکنی همه اینکارارو میکنم،کاملا میزنم ب بیخیالی،ولی تا کی؟چقدر آدم میتونه اینجوری زندگی کنه؟ینی ...

بخدا اکثر شوهرا همینن 

منم تو رفاهم ولی خب شوهرم ی اخلاقایی داره ک موندم

فک کن خواهرم با نامزدش دیروز بودن گفتن بیا لیست جهیزیه کمکون کن بنویسیم 

شوهرم تو اتاق بود براش چای بردم گفتم میرم پیش خواهرم و فلانی تو سالن لیست بنویسیم گفت بتمرگ سر جات ب تو ربطی نداره ایقد بهم فشار اومد ب نظرت چکارکنم گاهی اوقات باید بیخیال بشیم عزیزم 

کم کم همه چی درست میشه خودتم باید بخای دیگه البته من درجریان زندگی شما نیستم ولی اگه واقن دوسش داری ...

حس میکنم خیلی خراب کردم تو زندگیم،بچه بودم و سیاست نداشتم،شوهرم از اولم عصبی بود ولی من عصبی ترش کردم،اونم منه آرومو عصبی کرده