2777
2789
عنوان

تو بدترین نقطه زندگیمم،چیکار باید بکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 20 پست
بخدا اکثر شوهرا همینن  منم تو رفاهم ولی خب شوهرم ی اخلاقایی داره ک موندم فک کن خواهرم با نامز ...

خب چیکار کردی اون لحظه میشه بهم بگی؟میدونی من خیلی وقتا تحمل میکنم،میریزم تو خودم،هی ب خودم فشار میارم تا چیزی نگم چون میدونم جنگ میشه ولی یجا ک یخورده غر میزنم اونم کلی با فکر کردن ب جوانبش،بازم جنگ نیشه،ینی من همش باید بروش بخندم؟هیچ انتقادی نمیتونم هیچوقت ازش بکنم؟

حس میکنم خیلی خراب کردم تو زندگیم،بچه بودم و سیاست نداشتم،شوهرم از اولم عصبی بود ولی من عصبی ترش کرد ...

بخاطره دخترت ب خودتون فرصت بدین فک میکنی همه عاشق چش وابروعه شوهرشونن ک خی قربون صدقشون میرن اکثرن از رو‌سیاسته میبینی از ریخت شوهرشون متنفرن همین که میبننش عزیزم دورت بگردم    توهم یاد بگیر اگه بدتم میاد محبت کن کم کم رامت میشه خودتم عادت میکنی   بخودت برس ی غذاعه خوب درست کن ی نامه براش بنویس بخاطر اشتباهاتت عذرخاهی کن مردا مثه بچه میمونن 

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطره دخترت ب خودتون فرصت بدین فک میکنی همه عاشق چش وابروعه شوهرشونن ک خی قربون صدقشون میرن اکثرن ا ...

ممنون ک برام وقت میذاری،حرفات درسته اصلا با روحیاتم سازگار نیس ادا درآوردن ولی باید حتی شده ب دروغ و ادا محبت بکنم بهش،درسته،ولی دل خودمم خیلی شکسته،باور میکنی ب جایی رسوند منو ک وقتی وسایلاشو جمع کرد بره بیرون نفرینش کردم برنگرده دگ؟

ممنون ک برام وقت میذاری،حرفات درسته اصلا با روحیاتم سازگار نیس ادا درآوردن ولی باید حتی شده ب دروغ و ...

خاهش میکنم عزیزم امیدوارم دل خودتم اروم بشه بتونیید همدیگرو ببخشید از عمین امشب شرو کن ی اسپره بپاش کل خونه خونه رومرتب کن روژ قرمز لباس زنونه دیگه خودت میدونی دیگه

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار