2777
2789

اول بگم که من اکانت قدیمی داشتم ولی پرید 

من چند ماهی میشد ازش خوشم میومد همیشه 

توی دانشگاه میدیمش همیشه نگام میکرد یه جوری که پشت سرشم بودی برمیگشت نگات میکرد 

داستانش خیلی طولانیه ولی پیج فیک زدم دنبالش کنم بینم چجور ادمیه بعد به سرم زد و بهش گفتم ازش خوشم میاد اولش گفتم بهت نمیگم که من چه شخصیم (میدونست پیج فیکه عکسای فیک داشت که بعد پاکشون کردم ) کلی حرف زدیم حتی شمارشم داد یه ساعت حرف زدیم هی میگفت بگو کیی چیز بدی نمیشه اینقدر ازم پرسید که اسم و فامیلمو بهش گفتم و گفتم که نمیتونی بازم بفهمی من کیم گفت اگه فهمیدم چی گفتم هر چی تو بگی گفت اگه فهمیدم باید پیج اصلیت و بدی و چندتا عکس از خودت  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

باز زنگ زدیم و گفت بیا مثل دوتا ادم با شخصیت حالا که میدونیم کیم حرف بزنیم و ... باز زنگ زدیم کلی حرف زدیم کلی سوال کرد ازم گفت پشیمونی از اینکه بهم گفتی گفتم اره بعد گفت پس دیگه خوشت نمیاد من هیچی نگفتم بهم گفت تو خیلی بچهه رفتار بچگانه انجام میدی و لوسی درصورتی که تنها چیزی که تو زندگیم نبودم بچه بودن و لوس بودن بود 

بعد از اینکه کلی حرف زدیم اومد و تمام پیامارو دوطرفه حذف کرد و دیگه هیچی نگفت بنظرتون ازم خوشش نیومد نه :)؟

از ماهی گل آلود آب میگیری😒

از آب گل آلود ماهی میگیره نبود؟

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...