2777
2789
عنوان

میخوام مهریه مو بزارم اجرا طلاقم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 57 پست
خدا لعنت کنه همچین مردایی رو ، منم انقد دوس دارم طلاق بگیرم ولی ننیتونم انگار دعام کردن زنجیر بستن ب ...

من تو یه روز خیلی یهویی تصمیم گرفتم و رفتم ،😁😂اینقد خوشحال بودم ..تنهایی رفتم ،تنهاییم طلاق گرفتم هیچکی نفهمید

خدایا شکرت❤

فکر میکنی از دلخوشی نشستم با بند بند وجودم ازش متنفرم ... جایی هستم ک از همه شون متنفرم.. دلم میخواد ...

خب نمون دیوانه ای حالا یه سری ها میگن چرا میگی طلاق ولی من ازدواج نکردم ولی از خانوادم متنفر بودم معده درد گرفتم سردرد گرفتم افسردگی حتی به قتل برادرم هم  فکر کردم خشمگین اما الان مستقل شدم هیچ هیچ مشکلی ندارم شاد خوشحال با انگیزه الان اومد تو همون خراب شده دوباره حالم بد تو باید جدا بشی خیالت راحت هر چه زود تر بهتر

🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز صبح حالم خوب بود سر اینکه من رفتم دسشویی بچه نق زده اقا از خواب بیدار شه بمن فحاشی کرد انقد اع ...

ما زنها در عرض یک ماه قشنگ پوست و استخون میشیم ،ولی مردها ..کاش خدا یمقدار ما زنها رو زمخت تر خلق میکرد خیلی شکننده ایم 😭

خدایا شکرت❤

اینم لم داده تو خونه.. راجع به کارش میگه خیالت راحت ولی میریم فروشگاه نمیتونم حتی مایحتاج زندگی بردا ...

شوهر منم از ترسش نمیره فروشگاه بمن میگه میریم اونجا خرجت زیاد میشه ولش کن ، دوبار اخر که رفتیم هیچی برنداشتم خورد و خوراک اضافه ، سالی دوبار مانتو میخرم ، نه با دوستام بیرون میرم نه خودم تفریحی دارم ، نه منو میبره بیرون ، بهش میگم شغلتو عوض کن میگه چیکار کنم خودمو نمیتونم بکشم ، فکر کن تو این گرمای تابستون ماه پیش با نوزاد کولرمون خراب شد درستش نکرد تا الان دروپنجررو باز گزاشتیم ، شبا بقران تیشرتم دور گردنش قشنگ خیس خیس میشد از گرما ، ولی ک لرو درست نکرد ، منم که تحمل میکنم بقرام دیگه بریدم جرات خودکشی ندارم ، وگرنه ۴ ساله بفکر خودکشیم ولی عرضشو نداشتم الان بخاطر بچم 

امروز صبح حالم خوب بود سر اینکه من رفتم دسشویی بچه نق زده اقا از خواب بیدار شه بمن فحاشی کرد انقد اع ...

منم همش افتادم تو خیابون ها خودمو میزنم گریه میکنم هر مردی میبنتش با انگشت نشون میده میگه آقا زشته ناموست،هست ولی این بی ناموسه .. همه جام کبود هست همش گریه میکنم از زندگی سیرم کرده ..دقیقا مثل منه وضعت انقدر تو خونه مونده مادرشو نگه داره رفتارش مردونه نیس یه خاله زنک به تمام معنا...بیشتر از یه زن تو خونه حرف میزنه و و میخوره میخوابه حالم ازش بهم میخوره ...

من خودم رفتم دادگاه ،کاری نداره برو اونجا ،البته عریضه نویس دارن ،برات مینویسن برگه رو بگیر ببر دادگ ...

از طریق دادگاه  طول میکشه 

اگه محضری که عقد کرده  بره  

در کمتر از ۱۰  روز  مهریه  میگیره 

فقط  یه ایراد داره  از طریق محصر اقدام  کنی نمیتونی  ممنوع خروج  بکنیش  

در ضمن بگو  پول خرج  اولیه رو نداری 

.
بچه نداری طلاق بگیر بعدش مثل تیغ تو گلوت گیر میکنه

منو نگه داشته تو خونه میگه باشه طلاق میگیریم ..بعد میخوام برم بیرون میگه حق نداری بیرون میگم تو چیکار داری ما مورد طلاقی هستیم میگه ن هنوز زنمی گفتم یعنی انتظار داری تا روز آخر دادگاه تو تخت خواب باهات باشم چون زنتم !

ما زنها در عرض یک ماه قشنگ پوست و استخون میشیم ،ولی مردها ..کاش خدا یمقدار ما زنها رو زمخت تر خلق می ...

الان ۴ ماهه زایمان کردم ۴ ماهه ببخشید ششکمم سفته یبوست دارم ، ۴ ماهه ۳ ماهش من زخم داشتم و خونریزی ، اسم دکتر شوهر من اصلا نمیاره ، ینی یماه مریض باشم بازم نمیگه بریم دکتر ، امروز صبح تو دسشوویی موندم بچه نق زد این یکم حواسشو پرت کرد گفت اشکالی نداره عجله نکن ، بعد من اومدم فوری یه مسواک بزنم ، اومدم بیرون ، شروع کرد به غر زدن فحاشی ، من از خوابم زدم تو از عمد میخای خواب منو بهم بریزی ، حروم لقمه فلان ، انقد اعصابم خورد شد بدنم از تو داشت میلرزید ، این فقط گوشه از زندگیمه اخلاق گندشه 

منم همش افتادم تو خیابون ها خودمو میزنم گریه میکنم هر مردی میبنتش با انگشت نشون میده میگه آقا زشته ن ...

شوهر من از یه قومو خیشه که ینی هرکی میفهمه اونجایین یه هییییی میکنن میگن دختر به این نازی اونجا عروس رفتی ، انقد مزخرفن که نگو انقد حرصم داده دیگه سیگاری شدم از زندگی سیر شدم

منو نگه داشته تو خونه میگه باشه طلاق میگیریم ..بعد میخوام برم بیرون میگه حق نداری بیرون میگم تو چیکا ...

بعد بچه دیگه راضی نیستم کنارم بخوابه باهام بحث میکنه اعصابم انقد ضعیف شده تو این ۸ سال بحث میکنم درحد سکته میرم بعد خوب میشه بعد سر یه چیز باهام بحث میکنه یعد میاد خوش رفتاری میکنه دیگه روانی شدم 

خب نمون دیوانه ای حالا یه سری ها میگن چرا میگی طلاق ولی من ازدواج نکردم ولی از خانوادم متنفر بودم مع ...

دعا کن این سم هم از زندگی من خارج شه 

خدا راه شو بهم نشون بده واقعه ازش بدم میاد