2777
2789
عنوان

هر روز که بیدار میشم این غم بامنه

216 بازدید | 10 پست

۹ساله این درد رو تحمل میکنم....عذاب وجدان دارم بخاطر تنبلی تخمدان شوهرم بایا نشده...خودمو میزارم جای اون میگم حقشه ولی قلبم میخواد از جاش دربیاد فکر زن دوم یا طلاق میکنم....خودشم اسپرم ضعیفه ولی حس میکنم مقصر منم....۳۷سالم شده ناامیدم پیر شدم....الان همسرم خوابه ولی خون گریه میکنم یواشکی ....خداشاهده ۹ساله هرروزم اشکه....خیلی دکتر رفتم فقط ای وی اف مونده...دعا کنید خدا به این روش جوابمو بده.....اصلا به من محل نمیده خدا

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

من فامیلم باوجود تنبلی تخمدان دوبار باردار شد ایشون شوهرش اسپرمش ضعیف بود چیزای گرم خورد و ترک سیگار  الانم حتی شنیدم پولیپ دارن وبرا بار چندم کورتاژ میشن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فامیلم باوجود تنبلی تخمدان دوبار باردار شد ایشون شوهرش اسپرمش ضعیف بود چیزای گرم خورد و ترک سیگار ...

ای وی اف کرد یا طبیعی باردار شد...من انقد غصه خوردم چیزی ازم باقی نمونده

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

[QUOTE=393411247]ای وی اف کرد یا طبیعی باردار شد...من انقد غصه خوردم چیزی ازم باقی نمونده[/QUOTE

شوهرت اگ حتی سیگارم میکشه قطع کنه خرما شیره و چیزای قوی بخوره  و اقدام کن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏