2777
2789
عنوان

به کراشم گفتم ازش خوشم میاد :) حالم بدتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3591 بازدید | 101 پست
شاید به همین دلیل که بهش گفتی خوشت میاد ازش گفته بچه گانه رفتار میکنی .. خیلیا جنبشو ندارن

نه گفت بخاطر اینکه بهت میگم عکس بده پیجت و بده نمیدی 

اینم بگم من اولش بهش گفتم نظرش راجب این مسعله چیه گفت چیز بدی نیست و من دوستام اینجورین خیلی رابطشون خوبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگممم که من بهم گفت پیجت و بده عکسم بهم بده گقتم نمیدم واسه همین بهم گفت لوس بعدم قهر کرد  ...

نمی‌دونم چی بگم خدایی از رفتارش خوشم نیومد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

یکی به من بگه من چی کار کنمممممم گفت دیگه از من خوشت نمیاد درصورتی که وقتی باش حرف زدم هزار برابر بیشتر ازش خوشم اومد 😑😂 اصلا شاید اون از من خوشش نمیومد وگرنه پیامارو پاک نمیکرد 

یکی به من بگه من چی کار کنمممممم گفت دیگه از من خوشت نمیاد درصورتی که وقتی باش حرف زدم هزار برابر بی ...

بگو نه هنوزم دوست دارم 🤣🤣🤣🤣

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
مد شده دخترا به پسرا ابراز احساسات میکنن  و درخواست میدن؟؟؟؟

بله🤷🏻‍♀️

میدونی؟من اگه بمیرم اعتراف نمیکنم باید خودش بیااد بگه 

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..
اینم بگممم که من بهم گفت پیجت و بده عکسم بهم بده گقتم نمیدم واسه همین بهم گفت لوس بعدم قهر کرد  ...

حق با پسرس خب با پیج خودت باید میرفتی ولی خب اگ ازت خوشش میومد کنار میومد ن اینک چتو پاک میکرد

یکی به من بگه من چی کار کنمممممم گفت دیگه از من خوشت نمیاد درصورتی که وقتی باش حرف زدم هزار برابر بی ...

به نظرم خودتو دیگه سبک نکن 

بهش کار نداشته باش ببین خودش میاد یا نه

اگه ام دانشگاه دیدیش یه جوری سرسنگین و خانومانه رفتار کن بفهمه اشتباه کرده

منم مثل تو رفتم بهش گفتم علاقه دارم بهت هی اسرار کرد بگم کیم وقتی فهمید کی هستم برای اینکه مطمئن بشه ازم عکس خواست منم عکس فرستادم ولی زود حذف کردم فرداش گفت نمیتونم تو مثل خواهرمی نمیشه البته ما فامیل بودیم خلاصه اینکه حسی نداشت 

شاید این آقا هم حسی به تو نداشته نمیدونم شایدم داره

..
بهش پیام نده دیگه ببین خودش میاد طرفت بعدم اگه حسی بت داشته باشه چن روز نری سراغش خودش میاد ب پیج اص ...

پجمو نداره ببهش پیج ندادم 

گفت بده چند بار ولی من ندادم اگه میخواست بیاد پیام پاک نمیکرد الان تنها اومدیم این که ببینمش اونم من و ببینه واکنشش وببینم