2777
2789
سلام من حدود پنج روز پیش عمل کیست تخمدان چپ داشتممم،،درد خیلییی زیادی کشیدممم،،اما بعد پنج روز هنوزم درد شدید داذممم،،،اصلا به پهلو نمیتونم بچرخم ،،یا از جام بلند شدنی باید یکی کمکم کنه ،،کمرمم شدیدا درد میکنهه،، اما سر سزارینم اصلا اینجوریی نبودم روز دوم عمل کاملا حالم خوب بود و بدون کمک از کسی همه کارای خودمو میکردم به نظرتون این دردا نرمالههه؟؟دکتر لعنتی فقط عمل کرد و اصلا نیومد بعد عمل معاینه کنه و دردمو بهش بگممم
سلام عزیزم من عمل داشتم ولی تخمدان نبوده قرار بود اول لاپاراسکوپی بشم ولی تو عمل لاپاراتومی هم شدم متاسافنه هر دو عمل با هم بود خیلی درد داشتم دقیقا تا یک ماه صاف میخوابیدم و خیلی سختم بود کم کم خوب میشی حتما مسکن هاتو بخور چرک نکنه بخیه هات استراحت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 10 سال پیش عمل کیست باز کردم هر دو طرف خیلی درد داشتم تا یک هفته راه رفتن برام خیلی مشکل بود تازه بعد از 40 روز رنگ و روم برگشت خیلی سخت گذشت. امیدوارم شما زودتر خوب بشی. ولی چرا عمل باز کردن؟ الان که با لاپاراسکوپی کیست های بزرگ رو هم خارج می کنن
روزی یه دونه هم قرص چرک خشک کن دادن خیلییی درد دارممم مامانمم میگه فردا باید برم بابات اینا گشنه موندن من اصلا تنهایی نمیتونم از جام تکون بخورممم موندم تنها میخوام چه جوریی سر کنممم😭😭😭😭😭😭😭😭
مسکن بخور ۵۰۰
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ممنون دوستان برام دعا کنیدد دست تنها واقعاا نمیدونم میخوام چه کار کنمم یهو سرفم میگیره جلوشو میگیرم که نکنم نفسم میگیره باید یکی باشه بدوهه برام اب یا یه تیکه میوه بیاره
پ ببین سر سزارین چقدر مسکن تزریقی میزنن که ادم درد وحشتناک نداره من خواهرم کیست عمل کرد من ۱۸ سالم بود تو باغ نبودم یادم نیست حال و احوالش خخخخ
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔