2777
2789
عنوان

من به این پدرشوهر چی بگم

304 بازدید | 36 پست

سلام خانوما من یه دختر ۴ ساله دارم تا سه سالگیش توخونه پدرشوهرم زندگی کردم و بچم به اونا وابسته است ولی یکساله که به خاطر شغل نقل مکان کردیم به شهر دیگه که اونجا هیچ بچه ای همبازی بچه ی من نیست و خلاصه دختر من از خداشه نیاد اینجا...پدرشوهرم ادمیه که حرف باید حرف خودش باشه و من اصلا بلد نیستم مخالف حرفش حرف بزنم هردفعه میریم اونجا ازمون میخواد دخترمون همونجا بمونه ومن هردفعه مخالف بودم ولی جرعت نکردم بهش بگم به شوهرم میگم تو پسرشونی تو بگو اونم میگه من جرعت ندارم یعنی زیاد هم دوری دخترم براش مهم نیست چون به دوریش عادت کرده ولی من عادت نکردم و هم اینکه تنهام شوهرم میره سرکار این خیلی بده که یه مادر و بچه ازهم هردفعه به مدت بیست روز و یکماه دور کنی میخوام بهم یاد بدین چطور با زبون نرم بهش بفهمونم نمیخوام دیگه دخترم اونجا بمونه و باید هردفعه همرامون برگرده

دخترم همه ی زندگیمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خدا چی بگم مگه زبون نداری وقتی تو زبون نداری ما چ کمکی بهت کنیم 

زبون دارم ولی ادم قدیمی هست طرز فکرش قدیمیه میخوام بهم یاد بدین چطوری باسیاست جوریکه بهش برنخوره بگم بهتره دخترم همراهمون بیاد 

دخترم همه ی زندگیمه 

اشتباه خودت بوده از اول عادتش دادی به اونجا بهت وابستگی نداره وگرنه بچه نیم ساعت از مادرش دور بمونه اشکش درمیاد

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
واه بگو بچه باید پیش مادرش باشه و تموم سر بچت تعارف نکن

متاسفانه دخترمم خیلی مقاومت میکنه برا اومدن گریه وزاری میکنه اونم بدتر نمیذاره شوهرمم راضیه ولی فقط من اذیت میشم از دوریش و رودربایستی دارم و اصلا زبونم نمچرخه بهش چیزی بگم

دخترم همه ی زندگیمه 
اشتباه خودت بوده از اول عادتش دادی به اونجا بهت وابستگی نداره وگرنه بچه نیم ساعت از مادرش دور بمونه ...

دفعه اول من اصلا خبرم نشد که شوهرم بدون خبر من اینو فرستاده بود دنبال عموش واز اونجا شروع شد تا میام جچزی بگم میگن اونکه ازخداشه وراحت بدون شما سرمیکنه اصلا اسمتونم نمیبره شماهم که بار اولت نیست دوره ازت بذار بمونه 

دخترم همه ی زندگیمه 
دخترتو کلاس نقاشی و باشگاه ثبت نام کن جای جدیدتم ببر پارک براش دوست پیداکن

اینجا یه روستاییه که نه مهد نه پارک اصلا هیچی نداره و تا مرکز شهر حدود یکساعت راهه که اصلا امکانش نیست من بخوام ببرمش

دخترم همه ی زندگیمه 
خب اگه بچت هم میخواد بمونه چرا نمیزاری

خیلی سخته تا یکماه دور باشم زودتر نمیتونم چون سرکار هستیم هم من هم شوهرم و اینکه فقط پدرشوهرم اینجوری میخواد مادرشوهرم که همه کاراش به گردنشه و خسته میشه و بچه هاش راضی نیستن اینقد بمونه جالب اینجاست هردفعه به من فشار میارن بیا دنبال بچت منم میگم خودتون به پدرتون بگید یا مادرتون که خستس بگه من توان نگهداریشون ندارم دیگه نگهش ندار ولی میگن نمیشه بابا لج میکنه و منو مقصر میدونن تو موندن بچم

دخترم همه ی زندگیمه