2777
2789
عنوان

من به این پدرشوهر چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 36 پست
خیلی سخته تا یکماه دور باشم زودتر نمیتونم چون سرکار هستیم هم من هم شوهرم و اینکه فقط پدرشوهرم اینجور ...

نمیدونم چی بگم ولی من حاضرم بمیرم ولی دخترمو جایی تنها نزارم یعنی اگه همچین شرایطی باشه تا پای جونم میجنگم ولی این اجازه رو نمیدم.

من خودمم یه دختر ۴ ساله دارم و یه پدر شوهر مستبد و زورگو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روستا که راحتتره باهمسایه ها دوست شو رفت امد کن

زبونشون متفاوته نمی فهمیم چی میگن دیگه دختر بچه ها که اصلا بلد نیستن فارسی حرف بزنن باهاش و اینکه اونا اصلا اهل رفت وامد نیستن من چندبار رفتم و بچه ام فرستادم ولی اونا نمیان ودخترشون نمیفرستن منم راستش ترسیدم چون فرهنگشون به شدت پایینه و دخترم عین طوطی میترسم  کارای بد یاد بگیره

دخترم همه ی زندگیمه 
خیلی سخته تا یکماه دور باشم زودتر نمیتونم چون سرکار هستیم هم من هم شوهرم و اینکه فقط پدرشوهرم اینجور ...

اول اینکه قایمکی به بچت بگو اگه بیای فلان عروسکو برات میخرم یا فلان جا می‌برمت یا تو نبودی من و بابا پیتزا خوردیم یجوری جذبش کن بعد هم به پدرشوهرت نگو ولی جوری که پدرشوعرت مکالمه تو و زن و بچشو ببینه بگو بدعادت شده دائم اینجا بوده دیگه باید این عادت از سرش بره ، شماهام اذیتین دائم زحمتش رو دوشه مامانه، منم دلتنگش میشم شب روز گریه میکنم دق میکنم وقتی نیست

نمیدونم چی بگم ولی من حاضرم بمیرم ولی دخترمو جایی تنها نزارم یعنی اگه همچین شرایطی باشه تا پای جونم ...

حق داری این درصورتیکه دختر شماهم شمارو ول نکنه ولی دختر من چون دفعه اول باباش بدون خبر من فرستادش عادت کرده بدون من و اونا هم مستبد و این وسط فقط دلتنگی نصیب منه

دخترم همه ی زندگیمه 
زبون دارم ولی ادم قدیمی هست طرز فکرش قدیمیه میخوام بهم یاد بدین چطوری باسیاست جوریکه بهش برنخوره بگم ...

بهش بگو دو روز دیگه نمیتونم‌ جمعش کنم 😐 قدیمیه معنی حرفتو می فهمه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حق داری این درصورتیکه دختر شماهم شمارو ول نکنه ولی دختر من چون دفعه اول باباش بدون خبر من فرستادش عا ...

اصلا شما بیخیال دلتنگی و اینا شو

با دخترتم جدی باش من باشم اون لحظه اگه شده با کتک میبرشم

واقعا فاجعه ست دو سال دیگه بزرگتر شه دیگه کلا به عنوان پدر و مادر قبولتون نداره

درضمن میدونی چه خطرایی ممکنه دخترتو تهدید کنه اگه خدایی نکرده یه بچه بزرگتر از خودش اذیتش کنه چجوری میخای براش جبران کنی

بنظر من راست میگن شما مقصری هر مادری این اجازه رو نمیده...

اره همه اینو میگن درحالیکه نمیدونن من اجازه بچم دستم نیست وقتی شوهرم جلو جلو میگه بذار بمونه وراضیه من مخالف باشم ازمن ناراحت میشه چندبار به شوهرم التماس کردم تو بچشونی تو بگی ازتو ناراحت نمیشن تو مخالفت کن با موندنش متاسفانه شوهرم عین خیالشم نیست

دخترم همه ی زندگیمه 
اره همه اینو میگن درحالیکه نمیدونن من اجازه بچم دستم نیست وقتی شوهرم جلو جلو میگه بذار بمونه وراضیه ...

مشکلت اینجاست پشت شوهرت واسادی جلو باش و کوتاه نیا عزیزم شما اگه اجازه بچت دستت نیست پس چیکاره ای تو این زندگی 

چی بگم والا حالا چراهمچین جایی خونه گرفتین کار خودت چیه؟

مجبورشدیم چهارسال از شوهرم دور بودم و توخونه پدرشوهر زندگی کردم که خیلی بد بود اینجا باوجود همه ی بی امکاناتیش برامن خوبه فقط تنها مشکل دخترمه...شغلم با عرض معذرت نمیتونم بگم

دخترم همه ی زندگیمه 
حق داری این درصورتیکه دختر شماهم شمارو ول نکنه ولی دختر من چون دفعه اول باباش بدون خبر من فرستادش عا ...

باتوجه به شخصیت شوهرت که بهشم مشکوکی به اینم فکر کن شاید بچتو داره به پدرمادرش عادت میده هرجور شده زیراب پدر مادرشو پیش بچه بزن و بزار پیشت بمونه.بگو بری اونجا قلب من میگیره اونا عصبانی میشن تو اونجایی مامان بزرگ مریضه نباید بری خونش.اینجا براش یه اتاق خوشکل و اسباب بازی و کارتون و تبلت فراهم کن به هیچ وجه هم چیزی همراهش نده ببره مثلا میری خونشون اسباب بازی مورد علاقشو نبر.

مجبورشدیم چهارسال از شوهرم دور بودم و توخونه پدرشوهر زندگی کردم که خیلی بد بود اینجا باوجود همه ی بی ...

سعی کن بچتو وابسته کنی و اگه میتونی شغلتو ساعتشو کم کن تو خونه کار کن یاهرجور که وقت بیشتری با بچت باشی

اصلا شما بیخیال دلتنگی و اینا شو با دخترتم جدی باش من باشم اون لحظه اگه شده با کتک میبرشم واقعا فا ...

حق داری منم از این چیزا میترسم بارها به زور بردیمش ولی دوماه سه ماه بعد دوباره همین درخواستو دارن میگن نمیذاریم به زور ببرینش

دخترم همه ی زندگیمه