2777
2789
عنوان

خانمها کمک کنید کلاهبرداری دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 33 پست

حتما وقتی میخوای از دیوار خرید کنی از فروشگاه خرید کن

و ادرسشون رو هم رو نقشه چک کن

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

من گوشیم فروختم به یه مرد خوب  که بعداً پیامم میداد که من اهل کوهنوردی و گردش هستم دوست دارم ی ...

خخخخ

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول شماره کارت رو ببره فتا  اگه پیگیری نکردن بعد بسپره ابلفضل بزنه کمرش

اخه هیچ کس خبر ندارع از این اتفاق 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

یکی از اخطارهایش اینه 

بیعانه نزنید 

بعد شما بیعانه میدی؟! 

نه طرف را می شناسی، نه دیدی، هیچی به هیچی 

تو دیوار به غیر از دزد و کلاهبردار ، زورگیر هم ریخته و هر روز طعمه هایشان را از تو دیوار پیدا می کنند، متأسفانه 

با این کارها جَو بی اعتمادی و ناامنی را در جامعه رواج می دهند 

یکی از اخطارهایش اینه  بیعانه نزنید  بعد شما بیعانه میدی؟!  نه طرف را می شناسی، ...

واقها هم همینطوره ولی نیمدونم چرا خر شدم 

چی کردین  

هیچ ۶ سال قبل یک ونیم م ت  شوهرم بیعانه داد هرچه گفتم بهش نده گوش نکرد . ش طرف هم بود وتماس گرفتنی تازه اون تهدید می‌کرد که مگه چه گهی میتونی بخوری و خیلی بی ادب هم بود ش کارت زنشو داده بود ...فقط گزارش زدیم تو دیوار وبعدا سپردیمش به خدا .  وقت دوندگی برای شکایت وفتا و..نداشتیم. 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

واقها هم همینطوره ولی نیمدونم چرا خر شدم 

دیگه اتفاقیه که افتاده . دیگه به هیچکس اعتماد نکن . الانم برو شکایت کن اصلا پشت گوش ننداز . این بی وجدانا از قصد مبلغو کم میگیرن چون میدونن کسی دنبال این پولا نمیره و بیخیال میشن ولی تو بیخیال نشو برو تا پدرشو دربیاری معلوم نیست روزی چند بار سردمردم کلاه میزارن

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

من خودم خیلی چیزا از دیوار خریدم خیلی چیزا هم فروختم .تا الانم هیچ مشکلی برام پیش نیومده . چندین بار آگهی ماشین گذاشتم غیر از مشتری یا دلال کسی زنگ نمیزد مثلا بخاد مزاحمم بشه . هرچی هم تا حالا از دیوار خریدم رفتم دم خونه طرف اول دیدم بعد خریدمش 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

اخه هیچ کس خبر ندارع از این اتفاق 

۳۰۰ چیزی نیس من ی وسیله گزاشتم توی دیوار ۳ میلیون یارو خودش نیومد ی آژانس فرستاد بعد پیامک واریز عین واقعی برام فرستاد گف تحویل بده پول ریختم من چون دیدم پیامک کارتم نیومد یکم شک کردم ندادم از عابر سر کوچه موجودی گرفتم دیدم بله آقا نریخته اون پیامکشم جعلی بوده