2777
2789
عنوان

من ته مردابم.........

508 بازدید | 68 پست

دیگه بریدم 

دیگه خسته شدم

اگه ترسم از اشک های مادرم نبود الان رو این کره خاکی نبودم

همه استعداد هام رو کشتم

و همه به چشم یک فرد شکست خورده به من نگاه میکنند،

حقیقتا من دیگه بریدم

نیاز به یه ناجی دارم، و یه دلیل برا زندگی،

کسی هست که با یه جمله امید به من تزریق کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها ناجیت خودتی فقط خودتتتت . میدونم سختهههه ولی برای آینده ات کم نزار 

بیرون ز تو نیست هر آنچه خواهی تویی، اینو قبول دارم اما خودم دیگه نای بلند شدن ندارم نیاز دارم یکی دستم رو بگیره بلندم کنه

بیرون ز تو نیست هر آنچه خواهی تویی، اینو قبول دارم اما خودم دیگه نای بلند شدن ندارم نیاز دارم یکی دس ...

اگه بگم هیچ کس روی این کره خاکی دست آدم رو نمیگیره چی . به خدا توکل کن یه مدت به هیچی فکر نکن به خودت که اومدی دوباره پاشو . من هزا بار زمین خوردم ولی مجبور بودم خودم بلند شم برای همین به چیزایی که خواستم رسیدم قطعا تو هم میتونی 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
مرگ آخرش نیست ، مشکلت چیه ؟ چی تورو آزار میده ؟

این که استعداد فوتبالیم پودر شد رفت به دلیل زندگی در یک شهر فاقد امکانات و اینکه بلایی سر خودم آوردم منی که بچه المپیادی بودم و مقام داشتم دارم پشت سد کنکور درجا میزنم، اینکه قبلاً دبیر زبان بودم پانزده سالگی الان هیچی زبان یادم نیست مثل یک مبتدی، اینکه حافظ سه. جز قرآن بودم الان صرفا دو یا سه سوره یادمه، اینکه پینگ پونگ و تنیس مقام استانی داشتم و رفتم مسابقات کشوری بارها اما الان هیچی از اون استعداد برام نمونده