2777
2789

وضع مالی مادربزرگم خوبه اکباتان میشینه.و خب بچه های مادربزرگم ی داییم خلبانه که رییس ی شرکت هواپیمایی معروفه.اون یکی داییم رییس فنی …ی شهریه.و خالمم ک ازدواج کرده .و مامانمم ک ازدواج کرده با بابام ک وضع مالیش خ خوبه.یعنی همه ی بچه های مادربزرگم پولدارن.ولی شوهر خالم عجیب غریبه.خرجهای اضافی میکنه برای مادربزرگم مثلا کتری برقی مادر بزرگم سوخته رفته ی کتری برقی بوش خریده براش.تمام وسائل برقی های مادربزرگمو بوش خریده اصرار داشت قبلیا کهنه شده بدید بره.خونه مادربزرگم همیشه اجیل درجه یک.شکلاتهای خارجی درجه یک .بستنی .فالوده .حتی ارثی ک ب خالم رسیداز پدرش کامل داد ب مادربزرگم گفت نمیخوایم.هرچند پدر منم این کارو کرد.یا پدر منم مبل خرید برای مادربزرگم.ولی شوهر خالم ی خرجهای اضافی سنگین میکنه.پول میزنه ب حساب خالم میگه برای مادرت خرج کن.برای مادر خودشم همینه.بهترین دکترا و داروها رو از خارج سفارش میدن بیارن برای مادربزرگم.در صورتی که داییم خودش خلبانه.ی پاش ایرانه ی پاش خارج.شوهر خالم مادربزرگمو بهترین مسافرتهارو میبره بهترین هتلها.مادربزرگمم میبرن.دبی،مشهد،استانبول.مادربزرگم ۸۰ سالشه.پاهاش کج شده از سنش.با ویلچر میبرنش.بابای منم ازین کارا میکرد پدرم دو سال فوت شده.ولی نه دیگه تا این حد.امروز واقعا موندم ک چقدر قسمت مادربزرگم عجیبه.پسراشم دارن خرج میکنن ولی داماداش ی جوره عجیب غریبی خرج میکنن .جوری ک داییم دیگه میگه من وقت ندارم تو ببرش دکتر اونم میبره.شوهر خالمم تو بازار تهران مغازه داره .از خودش چند دهنه.شهرک غرب ام چند دهنه مغازه داره.ولی تا حالا ندیدم کسی اندازه بابای منو شوهر خالم خرج مادربزرگم کنن وقت بزارن براش.ماهی ۲۰ میلیون برای مادربزرگم خرج میکنه.جالبیش اینه سهم ارث پدربزرگمو هم بابام هم شوهر خالم برنداشتن ولی داییام برداشتن کامل..الانم بالای سی ساله دامادمونه همچین کارایی میکنه.

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظم منم خیلی عجیبه بیار بدش من 

قسمت مامانمو خالمم جالب بود شوهراشون از صفر تا صد زندگیشنوزدن ب نام زناشون.جالب اینه اخلاق خالم و‌مامانممم.نازنازیو ملوس نیست یا هی هندونه زیر بغل شوهر بزارن اصلا.

خب خداروشکر

جالبیش اینه مادربزرگم میگه وظیفتونه.و‌خاله و‌مامانمم ب شوهراشون میگن وظیفتونه.الان با پسرای این دوره زمونه مقایسه کنم.تو‌خوابم‌مث بابام و‌شوهر خالم پیدا نمیشه

عمه منم مثل مادر بزرگ شماس پولدار نیست ولی داماداش با دهن نگاش میکنن 6 تا داماد داره منتطرن لب تر کنه

حالا جز اونا ما هم دوسش داریم انگار که آدم جذبش میشه پسرم برای اولین بار دیده بودش میگفت من عاشق اون عمه تپلتم 

عمه منم مثل مادر بزرگ شماس پولدار نیست ولی داماداش با دهن نگاش میکنن 6 تا داماد داره منتطرن لب تر کن ...

فک کنم اینا مهره ی مار دارن .