2777
2789

کسی معرفی میکنه به نظرتون بهتره دختر پسر همو بیرون ببینن اگر پسندیدن خانواده‌ها وارد شن 

یا همون اول با خانواده بیان خونه

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
هر جوری باشه خودت هم باید بپسندی اگ خانوادش هم بیان خواستگاری دلیلی نداره معذب بشی

یعنی بیان خونه کلا از اول بهتره؟

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین کارو میکردم

کدوم 😀

بیرون همو میدیدیم خونه خوب نیست واسه بار اول

منم همینطور فک میکنم بعضیا میگن زشته

خب كجا بايد ديد مثلا تو كافي شاپ؟ بعد كي حساب ميكنه؟

مثلاپارک خوبه 

کافه هم رفتن پسره معمولاً حساب میکنه

هرکسی رو ادم نباید به خونه ش راه بده برین پارک جلسه اولو  جلسات بعدی کافی شاپ  جدی شد د ...

موافقم 

ولی بعضیا میگن بیاد خونه بهتره 

گیج شدم😥

موافقم  ولی بعضیا میگن بیاد خونه بهتره  گیج شدم😥

نه ماهم اول همه رو خونه راه میدادیم 

ولی یکی از دوستام گفت اومدیمو همون جلسه اول اصلا دخترو پسر همدیگرو نپسندیدن

یا همون اول دیدن بهم نمیخورن 

خانواده دختر کلی تو زحمت میوفته

راستم میگفت

وقتی خونه میان پسرم باید گل و شیرینی بیاره چون حالته رسمی داره که