2777
2789
عنوان

لکه بینی علتش چیه

126 بازدید | 4 پست

ماه پیش ۳۰روزه پریود شدم (منظم)

بعد یه هفته رابطه داشتم باشوهرم چون ی تایمی گذشته بود ببخشید به خونریزی افتادم تا سه روز لک میدیدم

بعد الان روز ۲۲سیکلمه و ده روز گذشته دیشب خیلی بهم فشار عصبی اومد و گریه کردم شبش دیدم پریود شدم ولی خیلی کم بود خونش

امروزم ک هیچی دیگ بند اومد

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰

اره منم ترسیدنی و عصبانی شدنی شدت پریودم می‌ره بالا یا لک بینی دارم

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

یعنی دوبار لک بینی افتادم این ماه 

یبار بالافاصله بعد رابطه (حین رابطه خونریزی داشتم) 

یبارم ۱۰روز بعد

ممکنه دهانه رحمم شل شده باشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم ترسیدنی و عصبانی شدنی شدت پریودم می‌ره بالا یا لک بینی دارم

ی بیبی چک زدم از ترسم منفی بود

ی بیبی چک زدم از ترسم منفی بود

نه بابا ....احتمال زیاد بخاطر فشار عصبیه 

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام